Jump to content

Trzy mandragory krok po kroku

Buber

Recommended Posts

Jako że na pewniaka wszedłem do jaskini po korzenie i na dzień dobry wyszedłem bez jednej to dla potomnych opisuje drogę. Ważne! najlepiej iść z wciśniętym klawiszem F ( domyślnie ) Wejście od strony jeziora - przeskok nad szczeliną - po lewej niewielka wnęka, my idziemy prosto - mandragora - ściana za plecami się zamyka - rozgałęzienie - idziemy w lewo - niewielka salka z mandragorą - wracamy do rozgałęzienia - idziemy w lewo - następne rozgałęzienie - w prawej odnodze elektra , my w lewo - trzecia mandragora - wyjście Stary model Gps nie uwzględnia mutantów i anomalii.

• Positive 1

Dzięki Buber - bardzo syntetyczny ale dokładny opis. Należy zwrócić dodatkowa uwagę na fakt, że jest to droga bez powrotu - zamykają się za nami ściany odcinające odwrót. A po trzeciej mandragorze, przy samym wyjściu - kontroler... Warto sprawdzać zawartość skrzyń. O ile pamiętam w jednej z nich leży SWD.

Tak leży SWD Doskonały na kontrolera Czasami się zdarzy że przy wyjściu czeka na nas jeden z nich... Drugi jest jak idziemy ścieżką od chatki na lewej stronie za dzwewienia siedzi kolejny... ( ale co do wciśniętego F to się trochę zdziwiłem ja dostałem zadanie wszedłem i za pierwszym razem wszystkie miałem w widocznym miejscu bez chodzenia z F... To tylko dotyczy jeśli przypadkiem wystąpi błąd i tekstury zapadają się pod ziemie... Tyle

Nie chciałem za bardzo spoilerować dla kogos kto gra pierwszy raz :) A jedna mandragora mi sie zapadła , dlatego ją przeoczyłem i nie radze robić save po wskoczeniu do jaskin a przed piecami...po wczytaniu miałem nogi i głowe w skale...poprzedni save w domku . SVD leży w pierwszej skrzyni , ja niestety nie używam znalezionych rzeczy wiec kontroler musiał sie najeść ołowiu z dwurury ;)