fishbit Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dodałem i niestety tak :/ Chyba jestem jakiś wyjątkowy (i męczący) z tym błędem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 A zrobiłeś spacje po exe''. exe -nointro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nie mam pojęcia, co dalej możesz zrobić spróbuj usunąc plik user.ltx i jescze raz uruchomić Stalkera , Czy na pewno masz wersję 1.0005 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbit Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 A zrobiłeś spacje po exe''. exe -nointroTak, spacja jest i wpis działa bo nie ma intra ale dalej wywala do pulpitu po tym. Nie mam pojęcia, co dalej możesz zrobić spróbuj usunąc plik user.ltx i jescze raz uruchomić Stalkera , Czy na pewno masz wersję 1.0005 ?Spróbuję zrobić tak jak mówisz, mam nadzieję że to coś pomoże ;-) Pliku user.ltx nie znalazłem ale mam problem z patchem, a mianowicie podczas instalacji owego patcha (instaluję by się upewnić) wyskakuje komunikat "Program wykrył zainstalowaną wersję [en]. Tę aktualizację można tylko zainstalować na wersję [pl]. Istnieje wersja angielska tego patcha czy można to jakoś ominąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 http://www.fileplanet.com/180142/180000/fileinfo/STALKER:-Shadow-of-Chernobyl-Patch-1.0005-%5BWorldWide%5D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbit Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Tak więc udało się :D Pobrałem tego patcha, zainstalowałem cracka i śmiga zacnie :D Dziękuję Wam a w szczególności Tobie Allen ;-) Jesteście Wielcy :D P.S. Wybaczcie że tak długo to zajmowało i że rozwiązanie okazało się taką błahostką, ale człowiek uczy się na błędach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Cofnąłem się dzisiaj o 10 lat i przypomniałem sobie, w jakie to niegdyś mody się grało. LURK był jednym z pierwszych, w jakie zagrałem i pomimo tego, że aktualnie nie robi już żadnego wrażenia to kiedyś nie było większego wyboru. Dopiero w 2010/11 roku zaczęły pojawiać się mody, które znacząco ingerowały w fabułę lub całkowicie ją zmieniały. Tak czy siak, zainstalowałem sobie LURK'a na steamowej wersji stalkera i pograłem z godzinkę, ale nie będę dłużej katował tego moda, a raczej siebie - w głowie mi się kręci od tej '' ulepszonej " grafiki. Parę screenów: Spoiler Przy okazji edytowałem pierwszy post. A co ! niech mod dziadek też coś ma od życia ; ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Broń w S.T.A.L.K.E.R. L.U.R.K. 1.1: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Taka drobna ciekawostka - dzisiaj mija dokładnie 12 lat od czasu premiery LURK. Gdyby ktoś chciał spojrzeć na stary przegląd moda od AP Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi