jerczi Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Również mam z tym problem..gdzie ją szukać... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 A co to za kolba, z jakiego zadania bo pierwsze słyszę by Pietrenko chciał kolbę.. :)..piersiówkę tak , ale kolbę.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Na pewno chodzi piersiówkę. Informację gdzie ją znaleźć da ci jeden z mechaników w Barze, Chudy czy jakoś tak. Będziesz mu musiał przynieść kilka rzeczy. Sama piersiówka leży za granicą mapy. Idąc do Baru od strony Wysypiska, zaraz za posterunkiem patrz na prawo. Będzie tam zamknięta brama. Za tą bramą leży piersiówka. Oczywiście będzie leżeć jak zrobisz zadanie dla Chudego. Musisz znaleźć sposób by przeskoczyć przez ogrodzenie, apotem się stamtąd wydostać z powrotem do baru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 W PDA jest napisane kolba i piersiówka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Korn masz opisy tego zadania w PDA...Coś mi się wydaje, że to pozostałość z innych wersji . W zadaniu trzeba przynieść płytki elektroniczne...może kiedyś była również jakaś kolba do lutowania dla Chudego. Normalnie należałoby to usunąć bo wprowadza w błąd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerczi Posted December 9, 2011 Author Report Share Posted December 9, 2011 Mam taką nazwę na PDA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 tak to wygląda: skoro ma wyjść wersja repack spolszczenia to podsyłam jeszcze paczke ze screenami z błędami opisowymi ( większość to zlecenia- handlarz daje inna nagrode niż jest opisane), chyba jeszcze nie zostały poprawione, a jeśli zostały to dobrze: http://www.wrzuc.to/hN8lakf.wt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted December 9, 2011 Report Share Posted December 9, 2011 Ta kolba nie ma zastosowania i dobrze by było to poprawić raz na zawsze... Korn jeżeli to błędy z Soljanki to wyślij do Yurka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts