piotreken105 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Wiem ,dlatego pytam o działający link do spolszczenia DMX 1,3 nie Soljanki Nie wiem czy ja dobrze rozumiem co napisałeś NS i DMX to wersje soljanki? ,a nie dodatki do soljanki? Już chyba wiem..,znalazłem wpisy że ten MOD jest spolszczony ,czy to się zgadza? Edytowane 26 Maja 2018 przez piotreken105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Nie jestem pewien czy jest spolszczenie. Ja to nazywam "wersjami", jest Soljanka, OP-2, DMX, Stalkersoup i tak dalej i tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neron Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Mógłby ktoś dać działającego linka do polonizacji tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 https://zone.stalkerteam.pl/file/146 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi