jerczi Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Dlaczego nie otrzymałem linka na profil Archary na AMK po odparciu ataku monolitowców w przedszku w Prypeci? Wszystko tak mi się wydaje zrobiłem zgodnie z poradnikiem i z zadaniami wynikających z SMS-ów.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 W obecnej wersji polonizacji Solianki powinien być wyświetlany podczas dialogu z Kłem. Jednak do niczego on Ci się nie przyda, bo link jest i tak nieaktywny. W nowej wersji polonizacji Solianki dialog ten zostanie zmieniony tak, by umozliwiał graczowi kontynuację rozgrywki bez konieczności szukania tego profilu w necie. W/W zmiany dialogu zostały już wprowadzone w polonizacji moda DMX 1.3.4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trurl3 Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Arhara zamilkł dość dawno temu a jeszcze przed tym miał jakoś nie po drodze z forum AMK (były rożne spory i oskarżenia o wykorzystywanie cudzych materiałów, następnie były apele i bojkoty zwolenników i przeciwników Arhary). Niewykluczone, że profilu Arhary nie ma już na forum AMK... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerczi Posted December 16, 2011 Author Report Share Posted December 16, 2011 Bardzo dziękuję za odpowiedź...myślałem, że ma to wpływ na dalszą fabułę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts