carlopapa Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Witam po wybiciu wszystkich w bazie wojskowej na Kordonie i zestrzeleniu śmigłowca po misji "UKRADNIJ DOKUMENTY WOJSKOWE" drzwi u Sidorowicza są zamknięte nie mogę mu oddać walizki. Ktoś pomoże??? Edytowane 14 Stycznia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 A BTR-y rozwaliłeś i z najazdem specnazu na wioskę się rozprawiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 BTR-y rozwaliłem 2 a podobno jeden na drodze a drugi na prawo od drogi za budynkiem jest jeszcze jakiś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Sorry, przypomniałem sobie że to błąd z podstawki, kiedyś czasami się zdarzał. Możesz poczytać o tym tutaj http://www.stalkerteam.pl/topic/1439-jak-wejsc-do-bunkra/page__p__15465 . Ja spróbowałbym cofnąć się w zapisach i podejść do tematu jeszcze raz. Jeżeli zdecydujesz się montować opisanego fixa, zrób najpierw kopię podmienianych plików, by jakby coś nie wyszło można było łatwo wrócić do stanu z przed poprawek. Fix był szykowany pod czystą grę a nie pod moda. Można też spróbować strzelić kilka razy w drzwi ze śrutówki lub innego ciężkiego sprzętu. Może się odblokują. W realu taki sposób zawsze działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam fix z podstawki niestety nie działa nawet samodzielne edytowanie pliku "esc_trader_door" nic nie pomaga, ale pomogły granaty kilka rzuconych pod drzwi SIDOROWICZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Te drzwi są tylko przymknięte,wystarczy nożem parę razy uderzyć i wcisnąć się w szczelinę , otworzyć je postacią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi