Burasek Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 A więc tak w tym temacie... http://www.stalkerteam.pl/topic/372-szczegolowa-instrukcja-instalacji-moda-narodnaja-soljanka/... w punkcie bodajże 7 pisze , że należy podmienić plik xrCore.dll w folderze bin tylko mam pewien problem. W sojliance , którą zassałem ( linki z tego forum) nie znalazłem tego pliku i nie mam pojęcia , Gdzie może się znajdować . Nie wiem czy tak powinno być czy to też może z tego powodu w grze mam burdel i zamiast iść nową fabuła tą z sojlianki wykonuje qesty z podstawki... Nie mogę , ze tak powiem znaleźć zaczątku fabuły co jest denerwujące bo wszystko się miesza. Z góry dzięki za pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Pliczek nie miesza fabuły... znajdziesz go tutaj...http://www.stalkerte...3010-xrgamedll/. // Początek fabuły Soljanki to... Pieczara gdzie już byłeś..Kostia i jego schowki o nim mówi Żwawy którego uratowałeś...trup Wojskowego pod mostkiem o nim wspomniał Astronom którego spotkałeś na samym początku... Masz zadania poboczne od Kuzniecowa z posterunku pod mostem kolejowym. Masz zadania poboczne u Sidora na gwiazdę wieczorną..u Wilka na papiery w tunelu...itd. Zanim zaczniesz przygodę z modem powinieneś dobrze poczytać Przewodnik po Soljance by mieć jaki taki obraz tego co musisz zrobić. Nie jest to dokładny opis i nie psuje rozgrywki. Ponieważ stara fabuła jest w modzie to nic dziwnego że ją masz , ale musisz niestety bardzo dokładnie czytać dialogi bo tam wszystkie informacje o fabule są zapisane. Należy również w dialogach wykorzystywać wszystkie opcje i nie pomijać żadnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Solianka nie jest osobna grą, to jest mod DO SoC, czyli ma za zadanie rozbudowac fabułę podstawowej gry, a nie ją zamienić. Dlatego wszystkie zadania z podstawki też tam są. Jednakże w miare rozwoju gry pojawia sie coraz więcej 'nowego materiału'... Ale nowe zadania są właściwie od początku, także sprawa mozliwości 'ulepszania' artefaktów jest rzeczą nową. malakas wspomniał o Kuzniecowie - postaraj sie wykorzystać te postać. Może dać kilka kwestów i mozna za ich wykoanie zdobyć ciekawy przyrząd, który znacznie ułatwi przemiane i ulepszanie artefaktów. Niektórzy gracze popełniaja błąd usmiercenia obasdy posterunku pod mostem i w ten sposób wraz z Kuzniecowem bezpowrotnie tracą te mozliwośći. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi