Кристофер (Kpuc) Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Mam od kilku dni problem z poprawnym działaniem forum. Wygląda to tak że muszę odświeżać daną stronę po kilkanaście razy, by pokazała się możliwość odpowiedzi w jakimkolwiek temacie. Teraz widziałem post Striełok_RZ Napisano dziś, 22:46 Ludzie mam problem z działaniem serwera tejże strony :( nie mogę wysyłać normalnie wiadomości , musze pisać z telefonu , wiem że nie jest to związane z tematem ale jak naciskam przycisk Napisz nic się nie dzieje , a chwilę potem po odświeżeniu stronki , pokazuje mi się , żeby zobaczyć wersję live serwera z powodu jakichś usterek :(( Powiedzcie mi co się dzieje u was , internet mam w porządku 10 mb więc nie wiem czemu tracę łączność i nie mogę nic wysłać z kompa na stronkę :( więc nie jest to tylko mój problem jak zakładałem. Nie pokazują mi się te opcje dookoła ramki a gdy nacisnę wyślij to nic się nie dzieje. http://img823.images...22343242432.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Striełok_RZ Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 O widzę że kolega założył temat , ja z telefonu próbowałem i próbowałem ale bez skutku , mam nadzieję że ta dziwna Anomalia zniknie ze strony jak przyjdzie najbliższa Emisja i wszystko wróci do normy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Serwerownia została poinformowana o problemie wczoraj wieczorem. Mam nadzieję że poprawią. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Zgłaszam ten sam problem, dziwne że występuję na Operze i W7, choć na XP tez ale rzadziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts