Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mam od kilku dni problem z poprawnym działaniem forum. Wygląda to tak że muszę odświeżać daną stronę po kilkanaście razy, by pokazała się możliwość odpowiedzi w jakimkolwiek temacie. Teraz widziałem post Striełok_RZ Napisano dziś, 22:46 Ludzie mam problem z działaniem serwera tejże strony :( nie mogę wysyłać normalnie wiadomości , musze pisać z telefonu , wiem że nie jest to związane z tematem ale jak naciskam przycisk Napisz nic się nie dzieje , a chwilę potem po odświeżeniu stronki , pokazuje mi się , żeby zobaczyć wersję live serwera z powodu jakichś usterek :(( Powiedzcie mi co się dzieje u was , internet mam w porządku 10 mb więc nie wiem czemu tracę łączność i nie mogę nic wysłać z kompa na stronkę :( więc nie jest to tylko mój problem jak zakładałem. Nie pokazują mi się te opcje dookoła ramki a gdy nacisnę wyślij to nic się nie dzieje. http://img823.images...22343242432.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok_RZ Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 O widzę że kolega założył temat , ja z telefonu próbowałem i próbowałem ale bez skutku , mam nadzieję że ta dziwna Anomalia zniknie ze strony jak przyjdzie najbliższa Emisja i wszystko wróci do normy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Serwerownia została poinformowana o problemie wczoraj wieczorem. Mam nadzieję że poprawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłaszam ten sam problem, dziwne że występuję na Operze i W7, choć na XP tez ale rzadziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi