kuban Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Witam Wie ktoś jak wywalić z ekwipunku rękawiczki? Na początku gry kupiłem u Sidora te rekawiczki do walki. Potem u Akima kupiłem rekawice bojowe a tych starych żadnym sposobem nie moge wywalić. Jak wyrzucam od razu wracają do ekwipunku, sprzedać też się nie da. Można więc je w ogóle usunąć z jakiegoś configu czy coś? I jeszcze jedno: ile macek pijawek trzeba przynieść Properowi? Wcześniej zdobyłem jedną, potem poszedłem się go zapytać o tą przesyłkę ale 1 macki nie chce brać :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasork Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Może masz macki "czerwonej niezwykłej pijawki"? On przyjmuje tylko zwykłe. (nie-czerwone) Trzeba mu dać zwykłą. Upewnij się że na pewno wiozłeś zadanie na dostarczenie macek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuban Posted September 22, 2010 Author Report Share Posted September 22, 2010 Dzięki, faktycznie te moje macki są czerwone, musze innych poszukać A na moje 1 pytanie zna ktoś odpowiedź? Bo troche wkurzająca jest ta pięść w ekwipunku i miejsce zabiera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Kuban nie da sie ten złom przełożyć do skrzynki..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuban Posted September 22, 2010 Author Report Share Posted September 22, 2010 Nic nie idzie z tym zrobić, zawsze w ułamku sekundy wracają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Ja też pamiętam miałem ten problem.Albo zostawiłem je w jakimś schowku albo komuś sprzedałem.Może handlarz z helikoptera?Tak czy tak na pewno mi się udało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasork Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Rękawice od Akima (wzmocnione) zamieniłem na nóż (ten od Sidorowicza). Nie za bardzo pamiętam jak, bo nie miałem z tym problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts