Łobuz Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 W wiosce pijawek znajduje tylko 4 worki mąki !!! W budynku obok głazów przy których znajdujemy amulet nie ma mąki ??? Oblatałem wszystko w wiosce i nie znalazłem piątego worka z mąką !!! Cofałem się w zapisach zanim weszłem na tą lokacje ,kożydtałem też z autosawe i nic nie pomaga jak go nie było to nie ma !!!!!! Może ktoś wie jak to obejść (dopisać do handlarza) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Bo też go tam nie ma być. Amulet, jak pamiętam jest po lewej stronie wioski. Po lewej stronie masz tylko jeden worek, za samotnym, zamkniętym budynkiem na końcu wioski. Cztery są po prawej stronie, z tego jeden w piwnicy, tej z granatnikiem od Woronina z podstawki. http://kobal.stalker....pl/TS2/052.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łobuz Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 To jest Transformator a nie budynek Dzięki wielkie znalazłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARO19 Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Witam, ja mam podobny problem z tym że 5 worków z mąką już mam,ale nie zalicza mi tego zadania,to znaczy nie podświetla mi się w zadaniu (znajdz 5 worków z mąką ).Próbowałem już wyrzucać mąkę z plecaka i podnosić ale to nic nie daje,wie ktoś może jak to naprawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 A tu nie musisz mieć do zaliczenia questu tego specjalnego kombinezonu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARO19 Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Ahh no tak, ja chyba muszę mieć ten kombinezon ze sobą;)mam skata 10 z podniesionym udzwigiem,więc nie używałem tego grawikombinezonu od piekarza a muszęgo chyba mieć ze sobą,zapomniełem,sorki za zawracanie głowy;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts