carlopapa Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Nie wiem zastanawiam się czy czasem nie jestem jakimś debilem bo za żadne skarby nie mogę dotrzeć do najemnika w misji na pompy\ę infuzyjną dla Ginekologa i dysk, nie pomaga poradnik ani materiały dostępne na forum, czy mógłby ktoś wytłumaczyć jak "chłop krowie na miedzy" jak się tam dostać ganiam po labiryncie już 3 godziny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 (edited) Ten labirynt to zmora sam tam też biegałem ponad godz. i wpadłem na pomysł biegać na oślep i dzięki temu znalazłem cel misji, a nie było to łatwe bo tak jak ty już byłem gotów zakończyć grę malakas // początek zdania z dużej litery Edited March 11, 2012 by LordDino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Przejrzyj ten temat http://www.stalkerteam.pl/topic/678-mapa-zony-i-mapki-z-lokacji-soljanki/ Masz tam mapę labiryntu z zaznaczoną drogą do najemnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 Droga jest prosta...schodzisz na sam dół Labiryntu. Obok przejścia do Pieczary jest otwór w skale.. przez wąski otwór w skale dostajesz się do części gdzie jest masa szczurów. Tam kierując się w prawo znajdziesz dużą salę. W sali będzie szkielet i kombinezon strażaka, a z boku na jednej ze ścian wysoko będzie kolejny otwór przez który można dostać się do Najemnika. U Najemnika należy wykorzystać wszystkie opcje dialogowe, bo to tajemniczy gość i zdradzi kilka nowych info na temat pompy. Fotki są w galerii Soljanki..zakładka Labirynt...http://www.stalkerte...cje-w-soljance/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted March 11, 2012 Author Report Share Posted March 11, 2012 (edited) Dzięki wszystkim za podpowiedzi, nie wiedziałem że trzeba zejść na sam dół labiryntu teraz może coś się uda z tym zrobić, ale nie dziś bo mam na dziś dość SOLI. No i udało się najemnik znaleziony i dysk, ruszyłem z fabułą dalej dzięki wszystkim za pomoc. Edited March 12, 2012 by carlopapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts