Papaczos Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Oryginalna próba powstrzymania obszczymurków Pisze tam: To MIEJSCE jest przeklęte! Kto odda tutaj mocz Stanie się IMPOTENTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To jak taki 50 latek pójdzie za potrzebą tz. wysika się to co już ma do stracenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Waler, Ty wrogu jeden :pirate: Ja za miesiąc kończę 53 i jeszcze mam dużo do stracenia! Poczekaj, niech no się metek58 dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Rany boskie nie chciałem Ciebie urazić. Tak naprawdę nikogo po 50 tak tylko powiedziałem a wy mnie od wrogów. Jeszcze raz PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Nieraz nie dwa ,widać starszych ludzi (panowie) co sikają po przystankach, nic im nie przeszkadza. Ja na ten przykład bym tak nie potrafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Tu też się zgodzę mój szef facet po 50 a sika gdzie popadnie i na nic nie patrzy. Ja jeszcze nigdy się nie wysikałem na przystanku może z tego względu że jak mi się chce to zawsze pełno ludzi tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To jak taki 50 latek pójdzie za potrzebą tz. wysika się to co już ma do stracenia? @waler, jeszcze jeden taki nieprzemyślany komentarz i Ty utracisz kolegę lub jajca. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 A tam @waler ma rację ...po 50-ce to opowiadania przy piwie snuć można...na przystanku ciężko bo zawsze ktoś się tam plącze i stresuje..ale dlaczego akurat na przystanku.? . Wieczorkiem młodzież na przystankach nadrabia nawet w centrum i to tak że rano numeru doczekać się nie można.. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Rany boskie nie chciałem Ciebie urazić. Waler, przecież ja żartowałem, człowieku. A ten wróg to był z jakiejś audycji radiowej jak jeden facet do drugiego mówił "ty wrogu przebrzydły". Dlatego wszędzie buźki powstawiałem, żebyś wiedział, że żartuję. Ty się lepiej bój tego, co Metek powiedział :yes: A tam @waler ma rację ...po 50-ce to opowiadania przy piwie snuć można... I Ty też, Brutusie... Edytowane 22 Marca 2012 przez Papaczos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wiem jest spoko ja na żartach to się znam wcale się na Ciebie nie gniewam. Jesteś ok. A Mietek to Mietek tyle się znamy że zawsze jakoś to będzie. Zobaczysz zaraz wstawi jakiś komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 (edytowane) Mam nadzieję, że te 'żarty' Walera to nieprawda, bo osobiście zamierzam zostać 'aktywnym' przynajmniej do 70siątki! :D P.S. Chociaż kto wie czy do tego czasu medycyna nie pójdzie do przodu, że z takimi rzeczami nie będzie już się miało problemu w żadnym wieku ;P Edytowane 22 Marca 2012 przez Lonely Mercenary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Patrzcie powiedzieć coś w żartach i odrazu wszyscy cytują. PS dla tych starszych nie jeden młody ma z tym problem a wy tu piszecie że aktywność seksualna do 70 i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Ale z drugiej strony je jestem pod wrażeniem niektórych ludzi w tym mojego kolegi. Ten skubaniec może sikać wszędzie wystarczy, że się odwróci i tam ma już doskonały wucet normalnie koleś staje i w tym samym miejscu się załatwia normalnie szok. Do tego ma żonę z którą swoje umiejętności dzieli jej to trochę więcej prywatności potrzeba ale nie dużo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Do tego ma żonę z którą swoje umiejętności dzieli jej to trochę więcej prywatności potrzeba ale nie dużo więcej. Jednym słowem leją na wszystko równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Na wszystko i wszędzie szczegółów nie podam ale hardkor jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 A tam @waler ma rację ...po 50-ce to opowiadania przy piwie snuć można @ Papaczosie to taka przenośnia..,ja wiem, że po 50-ce życie bezstresowe się zaczyna. Wcześniej to wszyscy nerwowi, czegoś chcą, do czegoś dążą itd, a później już można trochę na luzik i korzystanie z owoców swojej ciężkiej pracy... Znam osobiście wielu ludzi po 50-ce z południowej Europy co niejednego młodszego mogliby nauczyć kilku rzeczy... , ale też mają nawyk odwiedzania przeklętych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 A ja powiem na chłop chłopu na miedzy. Przeklęte miejsca są tam gdzie nie chcemy iść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Po piędziesiątce to samo sikanie chyba jest przekleństwem. Nie raz w pracowym kibelku słyszałem jak niektórzy jęczeli, stękali i przeklinali żeby choć coś kapło. Koszmar. Mam nadzieję że nie dożyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Znam osobiście wielu ludzi po 50-ce z południowej Europy co niejednego młodszego mogliby nauczyć kilku rzeczy... , ale też mają nawyk odwiedzania przeklętych miejsc. @malakas (a tak przy okazji dopiero teraz, pisząc do Ciebie po raz tysiąc i pierwszy zajarzyłem, o jakie południe Europy może chodzić ) ja uważam, że te miejsca nie są wcale przeklęte, a wręcz przeciwnie, są bardzo potrzebne. Muszą być tylko w odpowiedni sposób zarządzane, musi panować tam spokój i porządek, no, jednym słowem musi być tam tak, żeby userzy byli zadowoleni...kurczę, to zupełnie jak na forum :teehee: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Sam nazwałeś temat przeklęte miejsce...i jak ma tam być porządek i spokój, jeżeli napisy i klątwy straszą... :D. Po piędziesiątce to samo sikanie chyba jest przekleństwem. Miedziany ludzie z północy to słabe organizmy...dieta się kłania i afrodyzjaki na zakąski...krewetki, małże, ośmiornice i owoce morza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Powiem wam że ja nie umiem się wysikać w miejscu publicznym :) dosłownie mi "nie idzie" a po drugie się wstydzę,dziwie się ludziom którzy idą nagle wyjmują węża i leją gdzie popadnie,raz że to jest niehigieniczne a dwa że jest to chamskie.A co do sikania na przystanku to już w ogóle brak słów. ja uważam, że te miejsca nie są wcale przeklęte, a wręcz przeciwnie, są bardzo potrzebne. Muszą być tylko w odpowiedni sposób zarządzane, musi panować tam spokój i porządek, Owszem masz rację bo wielu jest takich co nie zdąży lub już wytrzymać nie może ale nie wytłumaczysz mi że gość który pijany stoi pod drzewem blisko ulicy i bez niczego sobie leje robi to w prawidłowy sposób Miedziany ludzie z północy to słabe organizmy...dieta się kłania i afrodyzjaki na zakąski...krewetki, małże, ośmiornice i owoce morza.. Czyli rozumiem że nie będę sprawnie sikał gdyż małże to nie dla mnie, dziwię się tym ludziom co ślimaki jedzą :yucky: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Sam nazwałeś temat przeklęte miejsce...i jak ma tam być porządek i spokój, jeżeli napisy i klątwy straszą... . Miedziany ludzie z północy to słabe organizmy...dieta się kłania i afrodyzjaki na zakąski...krewetki, małże, ośmiornice i owoce morza.. Ja to słyszałem że tak się robi jak się mało użytkuje przyjaciela w wiadomych sprawach. Podobno prostata się degeneruje, jak każdy nieużywany organ.Ale może to tylko plotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi