Kubuś Puchatek Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Witam. Nie mogę zaliczyć tego zadania. Znajduję Liczykrupę w wiosce, zagaduję do niego, ale jedyną opcją jaką mam, jest powtórzenie jego słów: "Kogo to już do Zony teraz wpuszczają... Dzień dobry stalkerze. Jestem miejscowym handlarzem. Zwą mnie Liczykrupa. Co cię do nas sprowadza?" I tak w kółko. Jakieś sugestie? Patch 6.7 zainstalowany, polonizacja też. Jeśli post pasuje bardziej do działu "Problemy techniczne " to proszę adminów o przeniesienie. Pozdrawiam Kamil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Przeszukałeś wioskę? Zdaje się, że warunkiem by Liczykrupa zaskoczył było znalezienie dozymetru. Zbierz wszystko co sie da, spróbuj mu coś sprzedać, kup coś. Pogadaj ze stalkerami na zewnątrz. Ewentualnie zapisz przy nim grę i wczytuj zapis aż zaskoczy. Możesz też iść w stronę bazy stalkerów by sprawdzić czy dostaniesz inne zadania. Albo zacznij jeszcze raz od nowa, w końcu to sam początek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubuś Puchatek Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 Rozmawiałem ze wszystkimi, wioska przeszukana, dozymetr mam, zapis i wczytanie też testowane, zaliczyłęm też zadanie od ekologa (przynieś próbkę wody). Martwi mnie to, że nie mam żadnych zadań od Liczykrupy - w poradniku na forum jest zdanie "Po rozliczeniu zadania z walizką u Liczykrupy dostaniemy sms od Mordera z prośbą o spotkanie." i nie wiem, czy główna linia fabularna pociągnie się dalej. Grę rozpoczynałem kilka razy. Inne sugestie? Dzięki i pozdrawiam Kamil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Podstawkę masz na patchu 1.005 ? Niby na 1.006 też chodzi, ale podobno dzieją się różne cuda. może to jeden z nich. Nie wiem co zrobić. Akurat nie mogę teraz sprawdzić LWR, muszę mieć patcha 1.004. Może ktoś go ma jeszcze na dysku i albo sprawdzi twój zapis, albo szybko na swojej grze podciągnie do handlarza i prześle ci zapis z uruchomionym Liczykrupą. W końcu to jakieś pół godziny gry tylko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubuś Puchatek Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 Cień w wersji 1.006. Zdowngraduję do 1.005 i dam znać jakie będą efekty. --- Okazało się, że miałem wersję 1.004 (na potrzeby innego moda). Podniesienie wersji do 1.005 rozwiązało problem. Pozdrawiam Kamil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts