MiedzianeJaja Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Yuras dbaj o syna. Przychyl mu nieba. Od najwcześniejszych lat. Później juz nie jest tak wesoło. Najmłodsze lata są najlepsze. Sam zgubiłem ten czas u mojego i teraz żałuję. Nie do odzyskania. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Gratuluję....! Sam mam syna i wiem jakie to szczęście ! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Dzieki pacjent1972 :D Mały Staś ma już 3,5 miesiaca i wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Witam. Yurek i ja się przyłączam się do gratulacji i życzę Ci byś jak najszybciej powitał w domu maluszka z mamą. Niech rośnie w zdrowiu na pociechę rodzicom i przyniesie Wam mnóstwo radości w życiu. Pozdrawiam. Czytaj ze zrozumieniem i patrz na daty. LD Masz rację @LordDino. Godzina 7:11 to jak widać nie jest najlepsza porą dla mojej "błyskotliwej" inteligencji. Nasycenie organizmu kofeiną nie osiągnęł jeszcze wystarczającego poziomu. Najpierw niezwykłe i pełne patosu słowa a potem hm.... mina wszechobecnego na bilbordach Romana Barbarzyńcy. Ale życzenia dla @Yurka i jego rodziny od serca. Pozdrawiam. Edytowane 31 Lipca 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Gratulacje dla nowego ojca ! :D . Szkoda że dopiero teraz dowiedziałem się o tym poście :sweat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straszny Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Gratuluję! A mnie się córka urodziła 21 kwietnia tego roku!! Także też jestem świeżakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 I ja mam syna. 13.08.2009 się urodził! 55/3300. Przy porodzie byłem ale nie do końca - komplikacje i cesarka... Chwała młodym ojcom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi