Jump to content

Mam syna !

Yurek

Recommended Posts

Dziś o 3:20 w nocy przyszedł na świat mój syn :wub: Byłem przy tym od początku do końca - sam odcinałem pępowinę :yes: Jak na razie jest twardy i nie pęka, jak przystało na dziecko starego Stalkera :D (taki mały żarcik moderatora ;)) Tak więc, miejcie teraz trochę wyrozumiałości, jeśli okaże się, że będę czasem słabo osiągalny na Forum ;) W razie czegoś pilnego piszcie na PW.

• Positive 6

Życzę Ci mnóstwa radości. I malutka rada - czas leci bardzo szybko, więc pamiętaj o tym i poświęcaj mu ile tylko możesz, bo każda minuta to fajne przeżycie. A zwłaszcza teraz kiedy jest taki maluśki. Mój Alan ma już 3 lata, już nie chce się tak często przytulać :sad: - nawet nie wiem kiedy tak uciekło. Powodzenia i dużo cierpliwości.

Gratuluję potomka. Jednak trochę współczuję tych pobudek w środku nocy :thumbsup: Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.A co do odcinania pępowiny własnoręcznie to znając życie ja bym zemdlał.

Życzę maluchowi dużo zdrowia oraz szczęścia w życiu :smile: a "opiłeś" już urodziny? :laugh:

...hmm,tak sobie właśnie pomyslałem ... mam syna w takim wieku , że mogę w kazdej chwili dziadkiem zostać.. :blink:

Lepiej żeby syn przyszedł i powiedział "tato będziesz dziadkiem" niż "Tato poznaj moją miłość mojego życia, ma na imię Andrzej" :tongue: Oczywiście napisałem to w formie żartu i nie jestem żadnym Homofobem :wink:

Ja jestem świeżym ojcem półrocznej Lenusi wiem co cię czeka i co przeżyłeś będąc przy porodzie miałem to samo i też przecinałem pępowinę (po tym prawie zjechałem z głodu i emocji ale co tam). Niech się zdrowo chowa i może rośnie mały kandydat na mojego zięcia więc go chowaj dobrze.

Ty nie miej więcej synów bo moja wątroba tego nie wytrzyma. Już się stara pytała czemu znowu chleję. A ja jej na to że Yurek ma syna. A ona pyta jaki Yurek... No to mówię że taki z internetu. A ona że każdy powód dla ciebie dobry żeby chlać. :thumbsup:

// To ma nazwę, alkoholizm hehehehe LD

• Positive 2

Dobre, Miedziany, bardzo dobre :D :thumbsup: Jeszcze raz wszystkim dziękuję za ciepłe słowa. Kiedyś była na Forum taka ikonka z "wódeczką" i teraz byłaby jak znalazł, bo bym każdemu postawił flaszkę, ale chyba ustawa o zapobieganiu alkoholizmowi zadziałała i ikonka jakoś tak kiedyś zniknęła :blink: