Yurek Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Dziś o 3:20 w nocy przyszedł na świat mój syn Byłem przy tym od początku do końca - sam odcinałem pępowinę :yes: Jak na razie jest twardy i nie pęka, jak przystało na dziecko starego Stalkera :D (taki mały żarcik moderatora ;)) Tak więc, miejcie teraz trochę wyrozumiałości, jeśli okaże się, że będę czasem słabo osiągalny na Forum ;) W razie czegoś pilnego piszcie na PW. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 No to gratulacje Yurek :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Aby zdrowie było, reszta przyjdzie sama gratulacje :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Przyjmij i moje gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Gratulacje, sam byłem przy porodzie mojej córy. Wielkie przeżycie teraz niech się zdrowo chowa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 O ja.. no to gratulacje ^ ^ Ja nie chcę mieć dziecka, chodź nie wiadomo co przyniesie czas ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Gratulacje !!! Mnie to dopiero czeka i trochę czuję respekt przed odpowiedzialnością, ale co tam. Jeszcze raz Zdrowia dla Potomka ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scigacz1975 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Życzę Ci mnóstwa radości. I malutka rada - czas leci bardzo szybko, więc pamiętaj o tym i poświęcaj mu ile tylko możesz, bo każda minuta to fajne przeżycie. A zwłaszcza teraz kiedy jest taki maluśki. Mój Alan ma już 3 lata, już nie chce się tak często przytulać - nawet nie wiem kiedy tak uciekło. Powodzenia i dużo cierpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Też Ci gratuluję. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Gratulacje towarzyszu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 No to się dopiero zacznie..gratulacje :thumbsup: i współczuję ...hmm,tak sobie właśnie pomyslałem ... mam syna w takim wieku , że mogę w kazdej chwili dziadkiem zostać.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Gratuluję. Wiem jaki jesteś szczęśliwy, bo sam mam trzech urwisów i zadowolony jestem z potęgi męstwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Gratuluję potomka. Jednak trochę współczuję tych pobudek w środku nocy :thumbsup: Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.A co do odcinania pępowiny własnoręcznie to znając życie ja bym zemdlał. Życzę maluchowi dużo zdrowia oraz szczęścia w życiu a "opiłeś" już urodziny? ...hmm,tak sobie właśnie pomyslałem ... mam syna w takim wieku , że mogę w kazdej chwili dziadkiem zostać.. Lepiej żeby syn przyszedł i powiedział "tato będziesz dziadkiem" niż "Tato poznaj moją miłość mojego życia, ma na imię Andrzej" Oczywiście napisałem to w formie żartu i nie jestem żadnym Homofobem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Ja jestem świeżym ojcem półrocznej Lenusi wiem co cię czeka i co przeżyłeś będąc przy porodzie miałem to samo i też przecinałem pępowinę (po tym prawie zjechałem z głodu i emocji ale co tam). Niech się zdrowo chowa i może rośnie mały kandydat na mojego zięcia więc go chowaj dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 Dzięki wszystkim za ciepłe słowa. Jak na razie to nie mogę się doczekać, aż mały wróci z Mamą do domu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Może tak źle nie będzie, moja mała dawała nam pospać w nocy. Najważniejsze to zdrowie, obowiązków jest dużo przy małym dziecku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Yurek gratulacje! Oby maluszek i mama byli zdrowi :yes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 :thumbsup: Gratulacje. Zawieś mu nad kołyską płytki stalkera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnich Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Gratuluję :thumbsup: i witam w Zonie Yurka "Yuniora" Młodszego Moderatora Technicznego S.T.A.L.K.E.R. Team :yes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucio46 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Zdrowia dla mamy i syna , a dla ojca cierpliwości i wyrozumiałości w wychowaniu :thumbsup: Chłopaki bierzcie przykład z Yurka ,w końcu ktoś musi zarobić na nasze emerytury :wallbash: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 To pogratulować :) Kiedy oblewamy ? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasyl Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Gratulacje. Oby Zona mu sprzyjała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkus Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Gratulacje. Zdrowia dla malucha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Ty nie miej więcej synów bo moja wątroba tego nie wytrzyma. Już się stara pytała czemu znowu chleję. A ja jej na to że Yurek ma syna. A ona pyta jaki Yurek... No to mówię że taki z internetu. A ona że każdy powód dla ciebie dobry żeby chlać. :thumbsup: // To ma nazwę, alkoholizm hehehehe LD 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Dobre, Miedziany, bardzo dobre :D :thumbsup: Jeszcze raz wszystkim dziękuję za ciepłe słowa. Kiedyś była na Forum taka ikonka z "wódeczką" i teraz byłaby jak znalazł, bo bym każdemu postawił flaszkę, ale chyba ustawa o zapobieganiu alkoholizmowi zadziałała i ikonka jakoś tak kiedyś zniknęła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts