korn06 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Opisałem moją walkę z tym questem tutaj, jak masz jakieś własne uwagi to napisz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Panowie jak przywrócić pasek szybkiego wyboru? Podczas próby wczytywania quick save'a wywala do pulpitu bez loga. Wcześniej miałem coś z backend 174+. Kiedyś miałem podobny problem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To mój pierwszy post na tym forum, więc witam wszystkich. Mam mały problem z wątkiem monolitu. Oddaję aktówkę Leona Kapucynowi, odbieram nagrodę od handlarza, idę do Cyborga- i nic, nie mogę wziąć od niego żadnych questów, jedyna opcja dialogowa to ,,Przepraszam, już idę" czy coś w ten deseń. Do Prypeci przybyłem właściwie dopiero co, na razie zdobyłem ,,Niezidentyfikowaną broń" i mam aktywne questy od SBU (sprawozdanie naukowe) i Kowalskiego (Zaginiony oddział). Trzeba zrobić coś konkretnego, żeby przyjęli mnie do monolitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Musisz mieć osiągnięcie Naznaczony przez Zonę, inaczej mówiąc, musisz przetrwać kilka emisji na otwartym terenie, za pomocą anabiotyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Dziwne, bo mam już to osiągnięcie. I jestem pewien że działa, bo parę emisji be anabiotyków już przeżyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 No to nie wiem czemu Cyborg nie chce z tobą gadać. Przechodziłem różne wersje SGM do Zewu z 10 razy i zawsze bez żadnych problemów rozmawiałem z Cyborgiem. Jedynym warunkiem było to osiągnięcie. Na wszelki wypadek sprawdź w sobie w PDA czy je masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Mam jeszcze jedno pytanie. Kiedy będą dostępne zadania Nowy Artefakt od Hermana i Zlecenie na Oko kruka od Nowikowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Pewnie we free playu. Po odlocie helikopterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam mam pytanie co robimy dalej po zadaniach u Informatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Jeśli znalazłeś wszystkie ukryte dokumenty o tajnych laboratoriach to idź do pralni w Prypeci. Tam w pomieszczeniu gdzie siedział Kowalski będzie płk Samojłow, który powie ci co robić dalej. A tak ogólnie, to po co ja się męczyłem, co? http://stalkerteam.pl/topic/3776-poradnik-sgm-17-20-geonezis/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Dzięki @kobal pomogłeś . Witam gdzie można znaleźć 3 artefakty Gwiazda Wieczorna ? Edytowane 4 Września 2012 przez vojtas040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Artefakty spawnują się losowo w polach anomalii. Czasami poza anomaliami, ale do tego trzeba mieć porządny sprzęt. Detektor w rączkę i szukasz. Jest też szansa, że znajdziesz arta przy trupie lub w którymś ze schowków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Brak dzwięku Witam wczoraj był dzisiaj nie ma brak dzwięku broni, otwieranego plecaka itd ... ale muzyka jest prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Kup nowe słuchawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas040 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Dzięki mam nówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Co Polecacie Geonezis Addon 2.0 czy Sgm 2.2 jenot ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Zdecydowanie Geoznezis, nowa, rozbudowana fabuła i lokacje, zobacz na temat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Aha dzięki Korn Pobiore i zagram :). Ma ktoś zbędnego save z tak 50% moda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Witam. Mam mały problem. odpalając muzę z mp3 zakładka stalker wywala do puplitu O to log Error Reason: ---------------------------------------- xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "D:S.T.A.L.K.E.R. - Zew PrypecibinxrCore.dll" at 0023:0070E12E, xrDebug::backend()+174 byte(s) User Message: ---------------------------------------- Expression : !m_error_code Function : raii_guard::~raii_guard File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp Line : 748 Description : ... zew prypecigamedatascriptsui_mod_elements.script:427: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Zainstaluj od nowa moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Przeinstalowałem i to samo;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Coś nie tak ze skryptem sterującym odtwarzaczem. Jeśli posiadasz takowy, możesz wrzucić oryginalny plik ui_mod_elements.script do folderu scripts i podmienić ten spolonizowany. Może tu tkwi błąd. Albo odpuść sobie te fleszki i puść głośniej radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Czy ten mod zawiera atmosfear 3 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Jak byk pisze w pierwszym poście że możesz go zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Kurde to jedyny mod który na statyku i 1920 sie scina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi