smox Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Nie mogę znaleźć dekodera w Sarkofagu. Przedtem był w takiej wnęce, a teraz nie ma. Nie wiem czy przypadkiem nie wpadł w textury, bo po leżącym za ścianą artefakcie pozostał tylko napis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Smox, przeszukaj całe pomieszczenie z rurami a nie tylko wnękę. U mnie dekoder leżał na ziemi w dolnym pomieszczeniu, tym z wnęką, ale na zewnątrz, między rurami. Może to burery a może nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 A u mnie był na górze na środku na tym piaseczku leżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Dzięki, znalazłem go tak jak u LordaDino, na tym piasku. Zacząłem jednak od wcześniejszego zapisu. To te burery rozrzucają przedmioty i jak wpadnie w jakiś zakamarek, trudno znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesu Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam.Ja również niemogę znależć dekodera .Zaczynałem od autosave'a kilka razy przeszukiwałem dokładnie pomieszczenie z rurami i wnękę i nic.W opisie zadania ma być burerów sześć a już po pięciu zadanie zostaje zaliczone, szósty też się od czasu do czasu pojawia ale to nic nie zmienia w kwestii odnalezienia dekodera,czyżby to był błąd techniczny w samej grze.Gram na najnowszej wersji moda "Update TT2 Final" plus Fix plus spolszczenie (Final).Z góry dzięki za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ten dekoder może wpaść w tekstury, postaraj się szybko zlikwidować burery, zanim zaczną rzucać przedmiotami i biegnij do tego pomieszczenia z rurami i tą wnęką poniżej i dokładnie tam przeszukaj. Wczytaj sejwa sprzed wzięcia tego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jak wejdziesz do pomieszczenia z rurami to po lewej masz drabinkę na niższy poziom. Tam szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesu Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dziękuję za pomoc.Szybko wykończyłem burery zanim zdołały dotrzeć w okolice pomieszczenia z rurami i znalazłem dekoder na posadzce miedzy scianą a pryzmą piaseczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi