korn06 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) Przedstawiam tekst oficjalnego hymnu na euro 2012: Edited May 7, 2012 by korn06 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasolaks Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 A ja, naiwny, myślałem, że hymn reprezentacji polski zaczyna się tak: Nic się nie stało Jak zwylke nic się nie stało... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Ja osobiście neutralnie do tego podchodzę. Średnio lubię piłkę nożną jak i się nią interesuję, więc w sumie wszystko mi jedno jaki będzie hymn. Z drugiej strony, w końcu to mistrzostwa europy, mógłby być inny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Demokracja na tym polega, że większość decyduje (niestety z obdukcji wiadomo, że większość prawie zawsze się myli). Obojętny jest mi nowy "hymn", ale przynajmniej nasi kuglarze dostali nauczkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Dla mnie to było tak, że któregoś dnia otwieram internetową gazetke i dowiaduję się że ktos wybrał jakieś koko koko. Zrobiłem wielkie oczy kto i kiedy to wybierał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 (edited) Tekst naprawdę dobry. :D , więc w sumie wszystko mi jedno jaki będzie hymn. Z drugiej strony, w końcu to mistrzostwa europy, mógłby być inny. Mi te bacie się kojarzą z babciami reprezentującymi Rosję na eurowizji. Dla mnie to było tak, że któregoś dnia otwieram internetową gazetke i dowiaduję się że ktos wybrał jakieś koko koko. Zrobiłem wielkie oczy kto i kiedy to wybierał Ich diler musiał mieć naprawdę mocny towar :D, chociaż "babcie" lepsze niż feel czy Maryla Rodowicz :D Edited May 8, 2012 by Naznaczony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts