pacjent1972 Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) Oki Kpuc..nie siedzę w temacie jak Wy...nie wiem czy co do obudowy mój syn nie będzie chciał wnieść poprawek...wiesz...jakaś extrema....:) Edytowane 19 Maja 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Za obudową rozejrzyj się na Ebay, jest to chyba najlepszy sposób na znalezienie czegoś co będzie wizualnie dobre, a swoje wyniki daj do tematu a my spojrzymy czy się opłaca. Oczywiście nie mówię by kupować na Ebay, a tylko zalesić coś co będzie dobre nie tylko od środka ale i z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 http://allegro.pl/dla-overlockerow-i-moddingowcow-virgo-914-fan20cm-i2345325641.html...http://allegro.pl/obudowa-coolermaster-elite-430-black-i2334734586.html....to ewentualnie jako obudowy na chwile obecna...bez sugerowania się ta promocja z zasilaczem...":) malakas...Ty Jesteś czarodziejem..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Kpuc taki ogólnie podany zestaw nic nie znaczy dla człowieka nie mającego postaw...podaj dokładne elementy rodzaj dysku..ma być sata3 i reszty elementów..ceny można pisać +/-..a w sklepie jest co innego. // znajdź tu , znajdź tam potem dolicz koszty przesyłki x ilość miejsc i posprzątane... .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Kpuc taki ogólnie podany zestaw nic nie znaczy dla człowieka nie mającego postaw...podaj dokładne elementy Wszystko oprócz marki RAM napisałem, nie wiem co się czepiasz? rodzaj dysku..ma być sata3 i reszty elementów..ceny można pisać +/-..a w sklepie jest co innego. Sata 3, po co ? Przy pojedynczym dysku talerzowym to niema sensu, a do tego cena wyższa niż sata2 Pierwsza, najstarsza wersja SATA I umożliwia szeregową transmisję danych z maksymalną przepustowością 1,5 Gbit/s (ok. 180 MB/s). Druga generacja (SATA II) oferuje przepustowość 3,0 Gbit/s (ok. 375 MB/s). Trzecia generacja (SATA 3), udostępnia przepustowość 6,0 Gbit/s (ok. 750 MB/s). Jak widać interfejs Sata1 nie jest wykorzystany w całości przez talerzowe dyski. Typowy transfer maksymalny dla talerzówki to 130MB/s (165MB/s przy Seagate 7200.11) Na początek trzeba coś złożyć, a potem szukać gdzie taniej. Mając gotowy zestaw można targować się z sklepem. O czym mało kto wie a Polskie prawo to dopuszcza. <> Colermaster elite 430 jest ok, sztywna konstrukcja i dobrze wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 malakas....jesteś mocny ! :)...dodaj obudowę i będzie git ! Dziękuje malakas...jakoś podołamy z kosztami przesyłki....mama coś dorzuci synkowi do nowego sprzętu,,,:) Dziękujemy Ci bardzo za poświęcony czas i uwagę.Od poniedziałku składamy zamówienia na podzespoły.Damy znać jak skończymy całą operację. . . Wielkie Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Wszystko oprócz marki RAM napisałem, nie wiem co się czepiasz? @Kpuc ...nie czepiam się nigdy, może zapomniałem dodać słowo Proszę.. .. jeżeli poczułeś się urażony to przepraszam z góry. // @pacjent1972 Udanych zakupów..tak na prawdę w Rzeszowie nie ma liczących się sklepów..może był kiedyś Apollo na ul.Grunwaldzkiej, ale to już przeszłość.. ..a filie Komputronika i inne to tylko ceny i czekanie na zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 malakas...A skąd Ty znasz tak Rzeszów że wiesz o sklepie Apollo na Grunwaldzkiej...??? Ten sklep który Ty zapodałeś jest chyba ok więc tam złożymy zamówienia. // Dziękuję Wam serdecznie za pomoc, komp został złożony i syn jest happy ! Gry hulają bez ścin i zwiechów, fajna maszynka.Teraz chyba czas na mnie bo 10 lat z PC-tem zostawiło znak i nie czuję się z tym swoim laptopem. :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Nic straconego sprzedaj laptop i zbieraj następne 2000 na kolejny komputer... ..lapek na dłuższą metę do gier jakoś mi nie podchodzi. Zawsze jest opcja..grafik użytkowania PC na spółkę z synem, choć osobiście sobie tego nie wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mamy szczęście że jest tu taka ekipa co się zna na sprzęcie...a jak Malakas w końcu zdradzi gdzie mieszka to muszę mu prawdziwego " kozaka " postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Za dobrze zna Rzeszów...więc stawiam że mieszka blisko mnie.... ! Jesteście super Panowie ! Dziekuję w imieniu synka i swoim...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja chyba wiem ale wa nie powiem jak Malakas będzie chciał to sam powie ale poza tym jak byście czytali dokładnie jego posty to można się domyślić chyba, że mi się coś pokićkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 a jak Malakas w końcu zdradzi gdzie mieszka to muszę mu prawdziwego " kozaka " postawić Jak patrzę na jego ksywkę, to miejsce zamieszkania w ogóle mi się z PL nie kojarzy, chociaż z drugiej strony ksywka o niczym nie świadczy...Ja mam ksywkę Papaczos, a przecież nie jestem "nowym Ruskim". Hm, a może jednak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi