malakas Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Poszukuję poradnika PL do gry ..Boiling Point Road to Hell..jest to podobnie jak Stalker mieszanka gatunków RPG i FPS. Może ma ktoś z WAS wersję PDF... ...można go pobrać z linka..http://chomikuj.pl/p...,1318120380.pdf..ale niestety nie mam możliwości zapłacenia 2.50 zł za pobranie. // Z góry dziękuję za pomoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 http://www.wrzuc.to/aGd4FNqdk.wt Proszę bardzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sedoro Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Na chomiku wystarczy założyć darmowe kotoi moża pobierać 50mb w ciągu miesiąca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Oczywiście ale trochę żle powiedziałeś konto darmowe ale nie 50 mb w ciągu miesiąca a w ciągu tygodnia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Dzięki chłopaki..czasem te proste rzeczy są bardzo trudne.. :D..jakoś nigdy nie korzystałem z Chomika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Malakas chomik to fajna sprawa tam ludzie nie raz mają coś czego nigdzie nie ma lub jest ciężko dostępne. Podam przykład : Szukałem pewnego filmu o tytule Maczugi i ding dong i ciężko go pobrać a z chomika kilka chwil i ściąga. Nie ma strachu że brak seda i wolno ssa jak szybki masz net tak szybko ściągasz plik. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czujny Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Potwierdzam. Chomik, to wyjątkowo dobre miejsce do poszukiwań materiałów, o które w necie ciężko. Ostatnio zastanawiałem się nad kupnem oryginalnego OST Edwarda Artemieva do filmów Tarkowskiego (Stalker, Zerkalo, Solaris), głównie ze względu na muzykę ze "Stalkera". Przed zakupem chciałem się upewnić czy aby warto (nie miałem przyjemności słuchać muzyki z pozostałych dwóch tytułów) i na szybko pobrałem z Chomiczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts