jacekrowinski Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witam Sola, Sola, Sola i kolejny klaps dla gracza. Jestem w Martwym Mieście i kończę właśnie misję z Normanem. W momencie kiedy kończę z nim dialog i mam iść pogadać wg jego instrukcji z Omdlałym, gra wywala do pulpitu z komunikatem fatal error / CInifile: :r_section /.../ Line: 342/... / Can't open section 'taynik_mg" Być może jest to błąd o jakim pisze bodajże Kobal w temacie Błąd w Martwym Mieście ale mnie akurat dzisiaj pomimo szczerych chęci klikanie w opcję pokaż, nie otwiera tego tematu i nie pokazuje czy to właśnie ten błąd i potrzebne mi rozwiązanie czy też coś innego. W każdym bądź razie po raz kolejny proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu za co z góry dziękuję. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 @jacekrowinski... Skopiuj wszystko od miejsca fatal error i wklej na forum w klucz Chodzi o uszkodzony element gry, lub jego brak. Schemat akcji .... 5. Idziemy do Czarnego Przysiółka, usuwamy wrogów i znajdujemy w pobliżu wsi, przy namiocie, kontrolera o imieniu Norman. 6. Rozmawiamy z nim, dowiadujemy się, jak można wydostać się z miasta, otrzymujemy mapę z zaznaczonym schowkiem i innymi znacznikami. 7. Kontaktujemy się z bandyta Omdlałym, który wyznacza miejsce spotkania - u podnóża Czarnego Chutoru, koło ZIŁ-a. Podchodzimy do ciężarówki, czekamy aż bandyta podejdzie i rozmawiamy. On zgadza się pomóc i daje chip, który pozwoli przeniknąć do zewnętrznego obszaru ochrony. 8. Idziemy do domu, pokazanego na mapie. oglądamy jak rozstrzeliwują stalkerów. Po chwili od strony pomnika pojawia się cel w zielonym kombinezonie naukowym. Likwidujemy go. 9. Biegniemy do przejścia na ATP // Podaj link do tematu który się nie otwiera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Link do nie otwierającego się tematu Błąd w Martwym Mieście by Korn06 - http://stalkerteam.p...ch-rozwiazania/ Oraz - wg schematu, jestem w pkt. 6 - i kończąc ta rozmowę i klikając na ostatni (chyba) dialog wywala mnie z errorem jak w temacie - Expression: fatal error Function: CInifile::r_section File: E:stalkerpatch_1_0004xrCoreXr_ini.cpp Line: 342 Description: <no expression> Arguments: Can't open section 'taynik_mg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Błąd w temacie z linka tyczył się kompasu w HUD...niestety nie pomoże. To tutaj to plik uszkodzony, lub jego brak. To dziwny błąd bo w sieci nic nie znalazłem na jego temat...można spróbować standardowych rzeczy np. twardy zapis przed rozmową i załadować...uruchomić grę ponownie itd. Może ktoś inny zna rozwiązanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Szczerze mówiąc używam tylko twardych save więc ten wariant nie wchodzi już w rachubę :-( Połażę po lokacji i spróbuję wejść w jakieś standardowe interakcje z otoczeniem - postrzelać do mutantów, chłopaków z OD czy powalczyć z polem siłowym. Może coś pomoże. Albo wariant zacznij grę od poprzedniego save. Jak pomoże, dam znać. Jak nie, będę się przypominał o pomoc. Dzięki i pozdrawiam Testy przebiegły niestety niepomyślnie. Pstrykanie się z otoczeniem czy wczytywanie poprzednich save i robienie misji z Normanem nie pomagają. Na końcu rozmowy z nim dalej to samo, wywałka i ten sam bug - Can't open section 'taynik_mg' :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Tu wrzuciłem do gamedaty wszystkie pliki zawierąjące tą nieszczęsną frazę " taynik_mg" Może u ciebie któregoś brakuje lub jest niekompletny. Są to czyste, niemodyfikowane pliki z mojej NS. Taynik_mg.7z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jakim programem można znaleźć tekst w plikach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Notepadem lub innym edytorem plików tekstowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 11 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Kobal, bingo ! Wielkie dzięki stalkerom za kolejną pomoc. Po wrzuceniu plików do gamedaty od razu sukces. Okazało się, że w rozmowie z Normanem była jeszcze jedna linijka gadki a potem odpaliło się w PDA nowe zadanie i co ważniejsze nie było wywału do pulpitu. Teraz jestem już na ATP po odwiedzinach Martwego Miasta i wszystko idzie w dobrym kierunku. Oby już do końca. Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi