Jump to content

Dodatek do panoramy.

Recommended Posts

Poprawiam posta bo to co napisałem nie spodobało się mojemu "prześladowcy"...i znowu mnie nachodzi,znowu dostanę ostrzeżenia i zabawa zacznie się od nowa.

Mam g... laptopa i g... rozpieprzony obraz.... ! Teraz chyba ok i nic nie dubluję.

Dublowanie postów nieładnie proszę o poprawę. LD

Edited by pacjent1972

Może o to chodzi- zainstaluj jeszcze siatki celownicze http://narod.ru/disk/52228598001.3f94d65c9ac9479096f06a5eccb4d3a8/%D0%90%D0%B4%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%20%D1%81%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%BA%20%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2%20%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0%20%D0%A8%D1%80%D0%B0%D0%BC.7z.html Ja na tym gram od początku.

@korn,tak,siatki podmieniłem.Wiecie że męcze to na tym g... laptopie....jeszcze :) On ma 1600*900 więc wrzuciłem 16*9.Nie wiem w zasadzie czy w ustawieniach rozdzielczości gry grać na swojej 1600*900 czy zmniejszyć i to pomoże.

@malakas,nie wiem czy foto pokaże to o co mi chodzi...http://wrzucacz.pl/f...ape.jpg?preview

...efekt "rozciagnięcia"...paskudna nazwa ale tak to wygląda... :sick:

Edited by pacjent1972

Nie wiem w zasadzie czy w ustawieniach rozdzielczości gry grać na swojej 1600*900 czy zmniejszyć i to pomoże.

Na swojej rozdzielczości natywnej matryca powinna wyświetlać wszystko najlepiej...zawsze można zmieniać ustawienia w grze i wybrać najlepsze.

Zmieniałem rozdzielczości ale cały czas to samo.Dostałem już "kopa" poraz kolejny od LD za dublowanie postów więc już mi się nie chce o tym gadać.Nie ważne!

Wszystko już jest ok ... @malakas , @korn ... Nowa Maszynka się składa więc nie będzie już z mojej strony postów o małej wydajnośći ... Pozdrawiam mojego "prześladowcę" na ST !

Nie pisałem nic o zawartości postów tylko o ich dublowanie więc nie rozumiem twojej irytacji. Co rozumiesz poprzez "kopa". LD

Edited by LordDino