Gandalf71 Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 Właśnie pojawiła się w sieci plotka o przejęciu S.T.A.L.K.E.R.-a 2 przez Bethesdę (Fallout 3,The Elder Scrolls): http://www.cdaction....h-bethesdy.html http://gry.onet.pl/w...53,artykul.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 CDA to wierutni naciągacze, a Onet sami wiecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Już były plotki na ten temat parę miesięcy wstecz i zostały wtedy zdementowane. CDA i inni zerżnęli newsa stąd http://www.rockpapershotgun.com/2012/07/31/bethesda-have-rights-to-stalker-claims-galyonkin/ Pewnie że Grigorowicz może sobie sprzedać prawa do marki, ale w tym wypadku dopóki nie będzie oficjalnych informacji od którejś ze stron, nie ma się co napalać. Szczególnie gdy plotkarzem jest pan Galenkin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Fajnie by wyglądało połączenie stalkera i fallouta, tylko żeby było to rozłożone po równo a nie ciągnięcie na jedną stronę.A mogę się założyć że jak Bethesda by przejeła stalkera to niektóre skrzynki by trzeba było otwierać wytrychem (fallout 3, fallout NV, Tes) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czujny Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Lepiej włożyć to między bajki. Amerykanie nie rozumieją i nie "czują" naszego, wschodnioeuropejskiego klimatu. Zwłaszcza, że ich wizja PA bardzo różni się od tej popularnej u nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apophis Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Fajnie by wyglądało połączenie stalkera i fallouta, tylko żeby było to rozłożone po równo a nie ciągnięcie na jedną stronę.A mogę się założyć że jak Bethesda by przejeła stalkera to niektóre skrzynki by trzeba było otwierać wytrychem (fallout 3, fallout NV, Tes) :D Witam. jak na razie to twórcy modów do Stalkera przejmują pewne pomysły zastosowane w Fallout 3. Mam tu na myśli odkrywanie nowych miejsc na lokacjach ( mod SGM 2.2 Jenot Edition ) I powiem że jest to bardzo fajne I mnie osobiście się to bardzo podoba. A swoją drogą to @Czujny ma rację twórcom serii Fallouta trudno będzie zrozumieć I przenieść do scenariusza klimat stworzony w Stalkerach. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganges Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Taaak będzie to świat tanich robotników nie stroniących od wódki, latających za świecącymi grzybami A wszystko w cukierkowej1 oprawie silnika od Morrowinda... *Naprawdę gry od Bethesdy są dla mnie zbyt wesołe i kolorowe... zresztą europejczycy ogółem wolą bardziej stonowane ciemniejsze barwy a nie jakieś za przeproszeniem .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czujny Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) Ganges, to brzmi prawie jak pierwsza, nieoficjalna recenzja. :thumbsup: I zgadzam się z dopiskiem. Edited August 17, 2012 by Czujny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts