Jump to content

S.T.A.L.K.E.R. 2 od Bethesdy?

Recommended Posts

Już były plotki na ten temat parę miesięcy wstecz i zostały wtedy zdementowane. CDA i inni zerżnęli newsa stąd http://www.rockpapershotgun.com/2012/07/31/bethesda-have-rights-to-stalker-claims-galyonkin/ Pewnie że Grigorowicz może sobie sprzedać prawa do marki, ale w tym wypadku dopóki nie będzie oficjalnych informacji od którejś ze stron, nie ma się co napalać. Szczególnie gdy plotkarzem jest pan Galenkin.

• 2 weeks later...

Fajnie by wyglądało połączenie stalkera i fallouta, tylko żeby było to rozłożone po równo a nie ciągnięcie na jedną stronę.A mogę się założyć że jak Bethesda by przejeła stalkera to niektóre skrzynki by trzeba było otwierać wytrychem (fallout 3, fallout NV, Tes) :D

Witam. jak na razie to twórcy modów do Stalkera przejmują pewne pomysły zastosowane w Fallout 3. Mam tu na myśli odkrywanie nowych miejsc na lokacjach ( mod SGM 2.2 Jenot Edition ) I powiem że jest to bardzo fajne I mnie osobiście się to bardzo podoba. A swoją drogą to @Czujny ma rację twórcom serii Fallouta trudno będzie zrozumieć I przenieść do scenariusza klimat stworzony w Stalkerach. Pozdrawiam.

Taaak będzie to świat tanich robotników nie stroniących od wódki, latających za świecącymi grzybami

A wszystko w cukierkowej1 oprawie silnika od Morrowinda...

*Naprawdę gry od Bethesdy są dla mnie zbyt wesołe i kolorowe... zresztą europejczycy ogółem wolą bardziej stonowane ciemniejsze barwy a nie jakieś za przeproszeniem ....