oloo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Kłopot mam. Dolazłem do X18 - ale nie mam nic, co strzela śrutem :/ Mam tylko AK74 z dwoma granatami i 300 sztuk ammo. Ale na to cudo brakuje. Wyprułem wsio - i zero efektu. Nie mam skąd wziąć śrutówki, mam co prawda jeszcze Grozę, ale bez amunicji. Śrut mam, bez strzelby. No lipa. Ma kto jakiś pomysł? Z lokacji wychodzić nie chcę, bo pewnie nie da się do niej wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Będsziesz musiał wyjść z X-18. Potrzeba Camo12 lub Poltergeist Striełoka - te drugie szybciej załatwi sprawę. A wejść z powrotem się da. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Będsziesz musiał wyjść z X-18. Potrzeba Camo12 lub Poltergeist Striełoka - te drugie szybciej załatwi sprawę. A wejść z powrotem się da. A to dzięki, czytałem o kłopotach z powrotami/przechodzeniem na lokacje. Poszedłem ciut inaczej, niż radzi poradnik - nie byłem jeszcze po Poltergeista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Znajdź Poltergeista Strieloka- na mutanty najlepszy-polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 To prawda 3 sekundy i położył Bibliotekarza co z Camo mi nie szło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Znalazłem na jakimś gospodarzu w X-10 Gaussa. Załatwił tego super żołnierza jednym strzałem. Tyle że teraz za diabła nie mogę wejść zdobyć CD i papierów. Próbowałem wyrzucać to granatami, ale z marnym skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 @oloo rób często zapisy by móc się cofnąć w razie czego. Jeżeli upadał i blokuje drogę to cofnij zapis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dałem radę. A teraz siedze na Agropromie i kombinuję, jak się dostać na tą kratownicę po Poltergeista :/ Z wieży, gdzie był schowek śtriełoka za diabła nie doskoczę. Jak go zdjąć..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Musisz skoczyć z rozbiegu...jeżeli chcesz kombinować to popraw skok. Opis w dziale...Poradniki i tutoriale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 W Szramie jest już podkręcony skok (tak mi się zdaje) spokojnie starczy tylko, że jak nie trafisz to raczej śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Mam też taki problem w X-18 nie mam już paliwa do miotacza ognia a nie wiem czy dam radę ubić pazura , wywaliłem ponad 1000 pocisków do gada a on nic sobie z tego nie robi i dodam, że waliłem w łeb besti, jest możliwość ubicia stwora , może jest jakiś trik?. // temat o potworze w x-18 jest tutaj...@malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Podziękował, jak mi się uda, to dam znać ;P Edit - udało się. Teraz mogę polować na Bibliotekarzy i inne badziewie :D I offtopowo - zaje...fajny mod. Jeden z najlepszych, w jakie grałem. Podziękowania dla Ekipy, szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Kurde...kupię se kałacha i się zastrzelę. Nie mogę od dwóch dni znaleźć wejścia do Doliny Mroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tego umiejscowionego w dziurce w Bagnie? Wyślij mi swój sejw to ci tam wejdę albo mogę ci podesłać mój 1 sejw z Doliny. A na marginesie, połącz posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tego umiejscowionego w dziurce w Bagnie? Wyślij mi swój sejw to ci tam wejdę albo mogę ci podesłać mój 1 sejw z Doliny. A na marginesie, połącz posty. Wylazłem z x18, żeby załatwić Poltergeista...i wrócić nie umiem. Nie bardzo wiem, jak połaczyć. Chyba nie mam takiej opcji, albo nie potrafię znaleźć. Zresztą...po odpowiedzi korna w tamtym poscie, mam ochotę się stąd wypisać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Edycja posta pozwoli ci władać możliwością poprawy. Nie załamuj się każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wypowiadać,a że czasem innych tym urazi to trudno możemy być na niego źli we dwóch pasuje ci. A wracając do gry to gdzie ty jesteś i dokładnie dokąd chcesz się dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Edycja posta pozwoli ci władać możliwością poprawy. Nie załamuj się każdy ma swoje zdanie i ma prawo je wypowiadać,a że czasem innych tym urazi to trudno możemy być na niego źli we dwóch pasuje ci. A wracając do gry to gdzie ty jesteś i dokładnie dokąd chcesz się dostać. Chcę się dostać do X18, żeby odstrzelić Szpona i zabrać dokumenty dla Kostii. A jestem z grupą Tango w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Masz kuszę i już zabiłeś Dzika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Masz kuszę i już zabiłeś Dzika? Nie udało mi się znaleźć kuszy, ale Dzik odstrzelony z granatnika. Wlazłem potem do X18, ale nie miałem Poltergeista i nie mogłem Szpona odstrzelić, dziada. Twardy sukinkot. Więc wyszedłem z lokacji, po Poltergeista i Camo. A teraz nie wiem, jak wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie wiem czy to nie był problem ale walnij mi saw ten który masz może coś się uda zrobić jak nie to ja ci wyślę mój mam wszystko do zabicia Szpona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie wiem czy to nie był problem ale walnij mi saw ten który masz może coś się uda zrobić jak nie to ja ci wyślę mój mam wszystko do zabicia Szpona. Tradycyjnie - nie pamiętam, gdzie mi się zapisują save.. :/ I nie mam pojęcia, jak Ci to wysłać. edit - znalazłem.Desktop.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Jakoś tak: Windows XP - C:Documents and SettingsAll UsersMoje dokumentySTALKER-SHOCsavedgames Windows Vista/7 - C:UsersPublicDocumentsSTALKER-SHOCsavedgames Kurcze na pomocy tobie straciłem około godziny gry oj gapa ze mnie. Ale masz auto z wejścia na Dolinę i ściągnij sobie poradnik jest pomocny.savedgames.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jakoś tak: Windows XP - C:Documents and SettingsAll UsersMoje dokumentySTALKER-SHOCsavedgames Windows Vista/7 - C:UsersPublicDocumentsSTALKER-SHOCsavedgames Kurcze na pomocy tobie straciłem około godziny gry oj gapa ze mnie. Ale masz auto z wejścia na Dolinę i ściągnij sobie poradnik jest pomocny. Dzięki jak nie wiem co :) Poradnik mam...ale raz że wolę w miarę możliwości sam coś tam odkrywać, to w dodatku odszedłem od niego po dwóch dniach bezskutecznego szukania kuszy. I laptopa też nie znalazłem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 W takim razie w razie problemów pisz tu pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Choroba no.. Przepięknie, utknąłem w tym samym miejscu co oloo jak próbował zabić Szpona Śmierci. Z tym że ja wcale nie miałem tak mało amunicji ze sobą, czytając wasze posty na temat wytrzymałości tego mutanta, chodziłem po Dolinie Mroku i zbierałem każdą pestkę jaką się dało. Miałem ponad 300 naboi do kałasza, coś ponad 100 do Grozy i jeszcze prawie 400 do ''Widmo'', o granatach nie wspomnę. Zachodzę szczęśliwy do X18, wyskakuje na mnie ta zaraza i wpakowałem w niego wszystko co miałem, a ten sobie dalej szczęśliwy biega w okół mnie. Mam jeden zapis przed wejściem do laboratorium, chyba będę musiał wrócić się do SIda bądź Barmana po amunicję. Teraz jak wezmę to ledwo dojdę do Doliny. Swoją drogą ciut przesadzili z wytrzymałością tej bestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi