LordDino Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Portals pomyśl o tym łączeniu automatycznym postów teraz jest jak szybko napiszesz to połączy, a może da się to wydłużyć w nieskończoność, żeby z automatu łączyło wszystkie posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zrobione posty łączone jeśli drugi napisany jest w ciągu 2880 minut(48h) od poprzedniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 A można jeszcze więcej tak z miesiąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 A można jeszcze więcej tak z miesiąc? Trochę bez sensu. Czasami post pod postem jest uzasadniony np. ktoś ma ciągle nierozwiązany problem a temat przeszedł już na drugą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 No to wpisuje nowy post on się wyświetla jako nowy, a zawartość starego wkleja do posta nowego i stary usuwa, Jak by to było z automatu to nie było by tyle roboty. A nowy post nawet z połączonych pokazuje się, że jest świeży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Automat do postów dobre, szkoda że dopiero teraz... ...tylko widzę tutaj problem. Co z poradnikami które są dzielone na części przez jednego autora ? Jeżeli mam temat gdzie wstawiam tylko ja posty np. w temacie ...Programy za darmo ...to cały sens tematu mi się zepsuje i nie będzie widoczny na panelu forum. Podobnie jeżeli ktoś potrzebuje odświeżyć temat bo utknął np. w fabule to też go nie odświeży. Jedyne wyjście to otworzyć nowy czasem zbędny temat, a czekać 48 godzin to bardzo dużo. Człowiek pójdzie szukać pomocy gdzie indziej i słusznie. Czas trzeba obniżyć do 6 godzin to da szansę napisania jednego dubla dziennie. Pisząc o godzinie 8 rano można dopisać dopiero o 14 to brzmi bardziej sensownie bo i tak dublowanych postów jest bardzo mało. Samą zasadę trzeba ogłosić wszystkim by nie było niespodzianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ale jak piszesz kolejny post to się ukazuje jakby ten ostatni. Znaczy masz temat sprzed tygodnia wpisujesz w nim coś dziś i pokazuje ten nowszy. Łączy z datą nowego nie starego i jest widoczne w wyświetl nową zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zobaczymy w praktyce może czegoś nie rozumiem... , ale jeżeli łączy z datą nowego i odświeży temat w panelu to powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 To co cichłem dopisać w zasadzie w czasie jak nie mogłem to dopisaliście, ale jedno co zostało, to: Niech łączy wszystkie posty tej samej osoby pisane jeden pod drugim, ale z tym by podbijało cały temat :) Albo opcja na dole tematu, ''podbij temat'' A jeszcze lepiej by była blokada, jak coś napisałem np. tutaj, to nie mam oracji pisani kolejnego postu pod swoim postem a tylko edycja tego ostatniego, i opcja podbij temat na dole strony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Właśnie próbowałem napisać post pod postem. W tej chwili forum łączy posty, ale nie podbija, ani nie odświeża tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Odświeża sprawdziłem na wcześniejszym wpisie dla ekipy forum bodajże. Proste weź swój jakiś post z wczoraj i napisz pod nim zobaczysz, że będzie jeden z datą dzisiejszą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 To co cichłem dopisać w zasadzie w czasie jak nie mogłem to dopisaliście, ale jedno co zostało, to: Niech łączy wszystkie posty tej samej osoby pisane jeden pod drugim, ale z tym by podbijało cały temat Albo opcja na dole tematu, ''podbij temat'' A jeszcze lepiej by była blokada, jak coś napisałem np. tutaj, to nie mam oracji pisani kolejnego postu pod swoim postem a tylko edycja tego ostatniego, i opcja podbij temat na dole strony To nie takie proste. Jeśli IPB czegoś nie oferuje to jedyne co można zrobić to zgłosić propozycję żeby to dodali. Jeśli by modyfikować na własną rękę to przy każdej aktualizacji jest olbrzymi problem z przeportowaniem zmian. Już pisałem w sprawie Twojej propozycji na temat skórki na telefonie i chyba zupełnie się tym nie zainteresowali. Zresztą kto jak kto, ale Ty na pewno wiesz o czym mówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Teraz odświeża i podbija temat na panelu. Wystarczy napisać ostatni post pod postem forum je łączy i temat wraca na panel. To wystarczy bo kwestia czasu już nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 No ale pomoże fajnie, że tamto działa ale łączenie i tak by było fajne. Pamiętam na forum Jantar było takie coś i działało super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi