Кристофер (Kpuc) Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 A tak pomyślałem że to dam, film został udostępniony dość niedawno, przeglądając archiwalne odcinki RT, natchnąłem się na recke stalkera, jest ona dość sowita i trwa 25Minut, zawsze można pokazać komuś kto się zastanawia nad grą :) Recenzja naszego podstawowego stalkera: KLYK Tak swoją drogą to się łezka kreci w oku, pamiętam czasy gdy na swoim sprzęcie wyciągałem na minimalnych ustawianiach i rozdzielczości 640x480 15-20fps grając w Cień :) Oglądając wtedy ten materiał na hyper, marzyłem by grać z taką przyjemnością, by myszka nie byłą jak na gumce z gumowym opóźnieniem, i nie musieć czekać 20 minut jak się poziom załaduje. To były dobre czasy :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Nie działa mi ten film z recenzją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 A no nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 Co dokładnie nie działa ? Pewnie jakiegoś składnika nie macie pokroju flash player/quick time player/vlc Zobaczcie na FF, ma wbudowany mechanizm i samo wyskoczy że brakuje jakiegoś składnika by wyświetlić poprawnie strone :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Odpaliłem na Maxtonie i działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Na Operze też działa..świetna profesjonalna recenzja @Kpuc. Da się ten film wyciąć jako link ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Mnie działa bez zarzutów. Widziałem już tą recenzję dużo, duuużo wcześniej ;) chyba najlepsza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędrowiec Posted August 2, 2014 Report Share Posted August 2, 2014 Ahh Stalkery to najlepsze gry jakie znam . Pamiętam kiedy miałem 5 lat i grałem w jednego z buildów ...Teraz gry są inne nie dają tyle przyjemności . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted July 15, 2018 Report Share Posted July 15, 2018 Wybaczcie za odkop, ale dzisiaj sobie przypomniałem o dawnym i zapomnianym już programie Hyper. Udało mi się znaleźć na YT recenzję Czystego Nieba, która trwa 25 minut. Jakość filmu jest słaba. Ot.. taka ciekawostka ; ) Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts