gucio46 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 FATAL ERROR [error]Exp[b][/b]ression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no exp[b][/b]ression> [error]Arguments : LUA error: ...r. - shadow of chernobyl\gamedata\scripts\abc.script:4371: attempt to concatenate upvalue 'fac' (a nil value) Mała podpowiedz by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 W opisie moda jest ten FATAL ERROR opisany. Wejdź tu - http://stalkerteam.pl/topic/4502-powrot-szramy-cz1-opis-moda-linki-do-pobierania-i-polonizacja/ i zobacz zakładkę 2. Błędy i rozwiązania. "Twój" jest na samym dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ale nie pomaga wczytywanie sejwu nawet z poprzedniej lokacji, jestem na Jupiterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Znalazłem taką odpowiedź na ten błąd: Для вас и для остальных кто не желает почитать оф сайт мода, это вылет получается если сохранится в то время когда идут зеленые сообщения, такие как у дверей Сидора, переигрывать только с сохранения где их ещё нет, Андрей вроде поправил это, но будет чуть позже, вместе с дополнением для Шрама. Co oznacza: "Dla ciebie i pozostałych którzy nie mają chęci poczytać oficjalnej strony moda, ten wylot zachodzi jeżeli zapisanie gry nastąpi podczas pojawiania się na ekranie serii zielonych wiadomości SMS, takich jak przed drzwiami Sidora, załadować zapis gry tylko z sejwa gdzie ich jeszcze nie ma, Andriej już to poprawił, lecz będzie trochę później, razem z uzupełnieniem do Szramy." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Niestety nie zawsze jest to zgodne z prawdą ..mnie ten błąd zmusił do korzystania z zapisu od @cichego by skończyć grę. Nie pomagało cofanie zapisów, nowe zapisy wejście z poprzedniej lokacji.... Znalazłem nawet uwagę by nie robić zapisów w pobliżu przejść. Wszystko na nic. Błąd dostałem dużo wcześniej na przejściu Kordon-Wysypisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zacytowałem tylko to, co na ten temat znalazłem. Wyjaśnienie powstawania błedu wydawało mi się logiczne, więc podałem je gwoli ostrzeżenia dla graczy ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi