trurl3 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Karta ma już kilka lat i rzeczywiście, miała kiedy się 'przysmażyć' jeśli o to chodzi. Sam w niej wymieniałem chłodzenie. Niestety, nie mam nikogo kto by mi pożyczył inną... Może pora pomyśleć o nowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Trulu to pomyśl o nowej grafice. Jeżeli karta jest przegrana to już powód do wymiany bo potem może być gorzej. Mod świetny odnowiony stary HL. Jeżel masz artefakty podczas wyświetlania to wymien karte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Nie mam artefaktów, tylko co jakiś czas gra zdycha, robi się czarny ekran i zaczyna się jąkać dźwięk. Trochę się pojąka i gra wraca znowu, ale robi się to dość często, Wyczyszczenie i ponowna instalacja sterowników nie pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 robi się czarny ekran i zaczyna się jąkać dźwięk. Trochę się pojąka i gra wraca znowu, Myślę że to wina silnika gry, mam podobny objaw ale tylko w dwóch miejscach: podczas włączania gry, menu główne się zamraża i dźwięk się jąka, tak koło 5 razy i podczas zapisywania save. Wtedy jest odczyt/zapis na dysku. - Ustawienia graficzne nie grają roli. Wydaje mi się ze to jest jakiś bug silnika, gra się jąka gdy czeka na odpowiedz dysku. Tak mam w każdej grze z silnikiem sourse. Gdyby to byłą wina karty to raczej były by spowolnienia animacji, artefakty, błędy sterownika, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Nie zaobserwowałem opisanych przez was objawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Spróbuje nagrać filmik i pokaże wam o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Black Mesa będzie dodana na płycie do 13 numeru CD Action http://forum.cdaction.pl/index.php?showtopic=204805&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi