kondotier Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 (edytowane) Mam pytania do tych którzy moda już przeszli. 1. Nie mogę w pełni korzystać z zestawu naprawczego, bo mnie informuje że, " mam za mało umiejętności". Rozumiem to, przyjdą z doświadczeniem. Ale kiedy to będzie, po jakiej lokacji lub zadaniu? 2. W jakim pliku można dokonać zmiany odległości respaunowania się zombich po emisji. Problem w tym, aby prawie po wybiciu jednej grupy, nie znaleźć się w sytuacji z na nowo powstającą wokół nas, a szczególnie bezpośrednio za plecami. 3. Czy u Was też Kulinar, zamiast pomagać zwalczać zombich, włazi między nich zbierając itemy, bo nie jest atakowany i przez to przeszkadza w ich likwidacji? Zdarzyło mi śię nawet go zabić, przez co musiałem powtarzać. Edytowane 9 Września 2012 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Ten patent z zombi to godzina strachu na to nic nie poradzisz, a Npc którzy się zachowują śmiesznie to też nie takie dziwne. Zestaw naprawczy będzie działał lepiej kiedy doświadczenie ci wzrośnie na mistrzu/ekspercie już ci naprawi max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 @Kondotier, doświadczenie wzrasta wraz z wykonywaniem zadań, zbijaniem mutantów i wrogów - niezależnie od położenia. Swój status sprawdzasz w PDA w zakładce dane, i statystyka. Npc u mnie też wyczyniali cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Mam już status uprawniający mnie do dokonywania napraw wszystkich broni i skafandrów. O ile z bronią nie ma problemu, naprawiona, ma pasek na full, to przy naprawie wdzianek zauważyłem, że zestaw wyswietla naprawa 100%, to w specyfikacji wartości ochronnych nie dokonuje się zmiana i wielkości pozostają takie jak przed naprawą. Będzie to mieć wpływ na faktyczną ochronę, lub czy potrzebna mała poprawka w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Niestety nie udało mi się tego elementu naprawić w modzie. Zestaw naprawczy będzie naprawiał tylko broń. Kombinezony, mimo tego, że napis głosi, że naprawiono, pozostają w stanie sprzed naszej próby naprawy. Trzeba naprawiać kombinezony u mechaników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Dobrze, że mam trochę kasy, to na naprawy wystarczy. Jeśli to nie narusza regulaminu, to może zainteresujesz tym problemem Ścigacza. Jest dobry w te klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi