korn06 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Ma ktoś tatuaże w klimacie Stalkera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Nie jestem fanem tatuaży, ale ten mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) @korn,to Twoje plecy ? Rączki___ Edytowane 15 Września 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Mam cztery ale na taki bym się nie odważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Mam dwa. Trzeci będzie Stalkerski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo7 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Taki napis na ręku, jak miał Striełok w grze, to nie byłby wcale głupi pomysł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 no mi jak skoczy tylko 18-stka to myślałem żeby zrobić taki napis jak miał "Naznaczony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Tylko bierz pod uwagę fakt gdzie będziesz pracował. W niektórych zawodach odkryte tatuaże nadal są tabu (w naszym zaściankowym kraju), więc wytatuowane przedramię może sprawiać problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Na pamiątkę ukochanej z Zony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Kilka wzorów dla cichego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Tylko bierz pod uwagę fakt gdzie będziesz pracował. W niektórych zawodach odkryte tatuaże nadal są tabu (w naszym zaściankowym kraju), więc wytatuowane przedramię może sprawiać problem. W Wielkiej Brytanii, gdzie tatuaże są bardzo popularne (aż za popularne, moim skromnym zdaniem) i która absolutnie nie jest zaściankowym krajem, miałbyś jak najbardziej problemy z wytatuowanym przedramieniem. Mówiąc krótko, musiałbyś je nosić zakryte np. długim rękawem. Jest dokładnie tak, jak napisałeś w Twoim poście - w niektórych zawodach odkryte tatuaże są tabu. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Większość tych tatuaży, to w mojej skromnej opinii straszny badziew. A ten ostatni, to już w ogóle wstyd się z czymś takim pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi