oloo Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 W SCREAM atakowi kotów towarzyszy zaćmienie widzenia. Baks zdążył mi zwiać, jak nic nie widziałem i od wczoraj szukam drania, a nie pamiętam, gdzie powinno być przejście na wysypisko :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Tam gdzie w podstawce SoC. Za kamieniem. I tam na ziemi Baks porzuca deaktywator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted October 19, 2012 Author Report Share Posted October 19, 2012 Tam gdzie w podstawce SoC. Za kamieniem. I tam na ziemi Baks porzuca deaktywator. No to mam kłopot, bo nie doniósł, albo się zapadł w tekstury. Zdarza się, by psisko gdzieś zabłądziło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scigacz1975 Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Mógł go podnieść jakiś NPC - kręcą się tam żołnierze i powinność. Musisz od save bo nie popchniesz dalej fabuły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted October 19, 2012 Author Report Share Posted October 19, 2012 mógł go podnieść jakiś NPC - kręcą się tam żołnierze i powinność. Musisz od save bo nie popchniesz dalej fabuły. To zarąbiście, zaczynam lokację od nowa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts