Tencochcemody Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Jestem w barze Dimak daje zadanie zdobycia miotacza płomieni. Ale przelatałem cały bar i kompletnie nie wiem gdzie on jest mimo tego że stosuje się do jego wskazówek . Czy ktoś morze dać mi dokładny opis lub screenshota mapki ? PS tylko nie dawajcie zapisu gry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Bo żeby go znaleźć musisz wyjść poza "klasyczny" obszar Baru (tak jak to się robiło w Tajnych Ścieżkach 2) ;) Poniżej masz screena: (Schowek z miotaczem jest w krzaku, na którym spoczywa celownik na screenie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tencochcemody Posted December 19, 2012 Author Report Share Posted December 19, 2012 Dziękuje bardzo temat do zamknięcia musiałem wejść na budynek w którym jest ognisko z stalkerami a potem już droga prosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 O wiele łatwiej jest tam dojść, przeskakując płot z wału, tam gdzie przed posterunkiem Powinności grasują psy. Powrót zaś, już za posterunkiem. Idąc z miotaczem między budynkami, przy płocie leżą rury. Po nich na płot i jesteśmy na drodze do Baru. Przyda się znać tą drogę, przy zadaniu z dyskietką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts