toldi Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Obszukałem chyba wszystko i mam problemy z przejściami :np przejście z Kordonu do schowka Striełoka po tym jak daje przewodnikowi groze. Drugi motyw przejście z Kordonu na Bagna za Sidorowiczem po tym jak rozprawiamy się z najemnikami atakującymi wioskę kotów ,fanatyk mi mówi o przejściu. Ot na mapie nic się nie pokazuje żadnego znacznika. Obeszłem chyba wszystko i niema żadnego przejścia ani na Bagna ani do schowka Striełoka i teraz mam pytanie jak sobie poradzić z tymi przejściami bo w poradnikach tylko pisze że są . Czy będą przejścia między lokacjami,a nie piszą w którym znajdują się miejscu. Może jakieś screny porobić. Prosze o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Grasz na autosave? Mówiłem, że to przejście od przewodnika za Grozę, jest na Agroprom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Problemy przejść to bardzo stare błędy, dziwne że jeszcze się pokazują...które spolszczenie masz w modzie. Napisz wszystkie patch i dodatki które instalowałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toldi Posted December 30, 2012 Author Report Share Posted December 30, 2012 (edited) Różnie na auto i na szybki zapis. A zobacz obroniłem wioske kotów na kordonie od najemników ,no i fanatyk w nagrode dał mi recepte na art i przejście na bagna,niby gdzieś za sidorowiczem. I tez niema przejścia,a na agro już byłem tylko szłem przez wysypisko,a przewodnik mi powiedział że jest przejście z kordonu odrazu do agro,więc o co tu chodzi 1. Cień Czarnobyla w wersji 1.004 2. Soljanka z 19.04.10 3. Dopełnienie z 14.08.10 4. Patch z 20.08.10 5. Patch z 03.09.10 6. Polonizacja RC3 Edited December 30, 2012 by toldi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Tu masz zrzuty z OOP MASTER ADDON, nie ma różnicy z czystą NS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Odinstaluj moda i postaw jeszcze raz...(zapisy powinny działać)...bez dodatków na najnowszym spolszczeniu. Nie wolno robić szybkich zapisów bo nie pograsz długo, zapisy tylko twarde w menu gry. // Jest w Soljance dużo przejść dodatkowych, to za grozę od Przewodnika to jedno z nich. Z Kordonu na Agroprom jest przejście, ale to nie znaczy bezpośrednio do budynków. Prowadzi ono do bramy w lesie gdzie są dziki i duże promieniowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toldi Posted December 30, 2012 Author Report Share Posted December 30, 2012 No dobra, a gdzie ono jest w Kordonie,czy będzie jakoś pokazane ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Toldi, 2 posty wyżej pod spoilerem masz zdjęcia . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toldi Posted December 30, 2012 Author Report Share Posted December 30, 2012 O właśnie przejście na Bagna jak pokazuje @cichy u mnie niema tego znacznika przejścia. A jeszcze jedno pytanie muszę odnowa grać, czy sejwy juz nie będą działać jak postawie moda od nowa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Jeżeli nie będzie różnicy w instalacji (w skladnikach) zapisy będą działać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 (edited) Ale nie bedzie przejść. To instalowałeś ten minimod autosave czy nie? co to za polonizacja RC3? Edited December 30, 2012 by korn06 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toldi Posted December 30, 2012 Author Report Share Posted December 30, 2012 Właśnie nie pamiętam,ale z tego jak znam siebie to pewnie instalowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 To graj od nowa, z najnowszym spolszczeniem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toldi Posted December 30, 2012 Author Report Share Posted December 30, 2012 To czyli tak postawić moda od nowa,bez żadnych dodatków,i wrzucić nowe spolszczenie, nie te r3 czyjakoś tam i zacząć od nowa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Najnowsze jest z 24.12.11 repack. link: http://stalkerteam.pl/topic/3461-polonizacja-solianka-241211-polski-akcent/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toldi Posted December 30, 2012 Author Report Share Posted December 30, 2012 Ale żadnych dodatków nie wrzucać,a jeżeli można to podpowiedzcie jakie koledzy stalkerzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 Te które Ci są potrzebne: na 21 artów, spawner, brak limitu czasu na niektóre zadania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toldi Posted December 30, 2012 Author Report Share Posted December 30, 2012 Podziękował chłopaki, no to do dzieła, bo jeszcze można pograć do 4-tego, bo później arbait. No i chłopaki jest dobrze,żeby nie przedłużać to najpierw wrzuciłem nowe spolszczenie,wczytałem sejwa z Fanatem i przejście się pokazało. Jesteście wielcy,podziwiam i kłaniam się nisko :thumbsup: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts