Papaczos Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 W związku z otwarciem własnego forum dyskusyjnego o grach serii S.T.A.L.K.E.R. (zgodnie z regulaminem forum stalkerteam.pl nie podaję do niego ogólnodostępnego linku) uprzejmie proszę Administrację Forum o usunięcie mnie z listy "Opiekunów" i o nadanie mi statusu zwykłego, zielonego uzytkownika. Już od dłuższego czasu nie byłem w stanie prawidłowo pełnić roli "Opiekuna" - najpierw w związku z nadmiarem obowiązków zawodowych, a ostatnio w związku z czasem poświęcanym na tworzenie własnego forum. Chciałbym jak najbardziej pozostac tutaj jako zwykły użytkownik, ale oczywiście wiecej czasu będę poswięcał na swoje własne "podwórko". Dzięki i do usłyszenia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Sądzę, że nie zapomnisz o dobrych znajomych. Jesteś wolnym człowiekiem i masz prawo do stanowienia o sobie. Jak i my tu wszyscy, bo w innym przypadku, pachniało by to zniewoleniem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Również przoszę o przeniesienie mojej osoby do grona zielonych użytkowników. Wynika to z , mojej roli na forum Papaczosa, na które zostałem zaproszony. Pełnię tam funkcją moderatora globalnego, co czyniło by sytuację niezręczną - konflikt interesów. Mam nadzieję, że nikomu nie wyrządziłem szkody, czy przykrości. Jestem tylko człowiekiem który umie grać i to kocha, szczególnie w Stalkera. Z poważaniem: Piotr Stanisław L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja bym im dał zasłużonego nie zwykłego usera. Tak ode mnie w temacie, a i popieram metka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Panowie mam propozycje aby na forum dać baner do zaprzyjaźnionego forum Papczosa. Powodzenia Papczos z forum bo będą to ciężkie początki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dzięki, Czernobyl10 Mam wrażenie, że poprosiłem o coś niebywale skomplikowanego, bo nadal jestem "opiekunem", a to przecież jeden klik. No ale nic, widocznie tak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 czernobyl10 Ma rację można nawiązać współpracę, wyszło by to na korzyść wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi