Mnich Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Kobal i rozwiazales sprawe-DZIALA :) . Wgralem tylko gamedate co wstawiles i nic wiecej. Nie sciagalem drugi raz wszystkiego tylko zamienilem ja + xrGame.dll i fix.bat (tak dla sw.spokoju). Jest cos z polonizacja badz ostatnim patchem 08.04.2013. Tak wiec przydalaby sie jeszcze jedna osoba na potwierdzenie. Solianki + OOP to zobacze ,jak tylko przejde SGM+Geonezis . Boje sie ruszac teraz Solianki jak dziala....ale zobaczymy. Dzieki jeszcze raz :) //////// Wszystko bylo ok jak zapisalem . Opalilem gre z zapisu mam taki log FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...shadow of chernobylgamedatascriptsxr_logic.script:1491: attempt to call field '?' (a nil value) Jak zaczynam nowa gre to mam taki; FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamescript_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobylgamedatascriptsbind_stalker.script:94: attempt to index global 'art_hit' (a nil value) Za wczesnie sie cieszylem.... :wallbash: Edytowane 17 Marca 2015 przez Mnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Myślę, że powinieneś wszystko przeinstalować. Tu gość miał podobny problem. Edit: Nie instaluj tego ostatniego patcha z 2013 roku. Tylko NS+Dopełnienie+Patch 20.08+Patch 03.09 + Polonizacja ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Zajme sie tym jutro. Sciagne wszystko od nowa tylko polonizacje Twoja zostawie. Zobaczymy jak nic nie wyjdzie to trzeba sobie darowac lub sciagnac Solianka + OOP. Ale mnie to gryzie ,ze uruchomilem, i teraz nic nie moge zrobic.. ehhh stalker... :) //////// A wiec nie dziala-jest to samo z Twoim spolszczeniem laduje gre (gra dziala) ,ale wszystko do pierwszego zapisu.Ze strony sciagniete; solianka ,patch 20.08.2010 RUS oraz 03.09.2010 RUS + plik xrGame.dll i fixbat ,a od Ciebie spolszczenie. Wywala z logiem "scriptsxr_logic.script:1491'' przy wczytaniu a przy probie nowej gry z takim ''bind_stalker.script:94''. Gdzies wdarl sie blad w plikach ze strony. Poprosilem Trurl3 o podeslanie "swojej" wersji i jest OK,zapisanie ,wczytywanie wszystko dziala jak nalezy,tak wiec to nie wina kompa czy zlej kolejnosci instalacji moda tylko jakiegos bledu pliku na stronie ,ale sam nie wiem w ktorym. Edytowane 28 Marca 2015 przez Mnich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi