Ignachinio Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Mam taki problem. Znalazłem trupy tych turystów. Wiem, że miałem się potem zemścić na tej ekipie na ATP.. wybiłem wszystkich(nie mam nikogo na PDA) a zadanie dalej się nie zalicza? Ktoś wie gdzie jest ten cały Koncur? Albo co źle robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Postaram się odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale muszę znaleźć screeny z gry u mnie na którymś z dysków zewnętrznych ;) EDIT Yurek 22.04.2013Powinno się zaliczyć to zadanie bez problemu, no chyba że jakiś Ci uciekł.U mnie na screenie jest 6 trupów bandytów na ATP i pojawił sie napis "Zadanie wykonane: Wściekłość"Jakby co, to wrzuć na hosting sejwa przed odnalezieniem martwych Turystów, a ja to sprawdzę u mnie na kompie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Też mi nie zaliczyło tego zadania, ktoś inny wybił bandytów ( nie od razu poszedłem ich tłuc ) a wśród trupów nie było ich przywódcy, ani nigdzie w pobliżu. Zadanie wisiało, ale nie przeszkodziło w dalszej grze. Może to być kara za spóźnione działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi