karol Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Witam, potrzebuje waszej pomocy.Nie mogę znależć Rafaela ,szukałem nawet na innych lokacjach i nie znalazłem go. Koleś dobrze się schował, pomóżcie bo bez niego gra stoi w miejscu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Rafaela znajdziesz na Magazynach Wojskowych w przysiółku po prawej stronie od wejścia z Baru (stacjonował tam oddział Czachy w Cieniu Czernobyla) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol Posted May 3, 2013 Author Report Share Posted May 3, 2013 (edited) Ale własnie chodzi o to że go tam niema. Mam poradnik i wiem gdzie szukać w razie czego. Przy barierze pojawił się niejaki Czechow , powspominał stare czasy mówił coś o lekarstwie. Problem w tym ze nikt już nie chce gadać, ani Łukasz ani pro. Sacharow. Jest Fena , Max i paru innych przy ognisku a Rafaela nie. Edited May 3, 2013 by karol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Jeśli jesteś na lokacji Wilcze Legowisko, to poszukaj na skałach, z lewej strony jak się wchodzi z teleportu na lokację.Grałem dawno, ale chyba nie pomyliłem się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol Posted May 4, 2013 Author Report Share Posted May 4, 2013 Jak już pisałem szukałem wszędzie, dla pewności pobiegłem na skały sprawdzić jeszcze raz i nic.Nie wiem czy coś się zacięło , może trzeba jakieś pliki wgrać albo co. Latam po całej zonie jak wariat ,wracam na magazyny i tak w koło.POMÓŻCIE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Przy jakim to zadaniu. Bo w jakimś momencie, on jest pod tymi skałami. Wchodzisz niskim kucaniem. Pytając, musisz podać więcej szczegółów, np co masz zrobić. NPC wędrują i na pytanie gdzie jest, nikt Ci nie odpowie, bez dodatkowych informacji. A po kilku lub kilkunastu miesiącach i innych modach w głowie, trudno wszystko spamiętać. A modów się nie trzyma zbyt długo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol Posted May 4, 2013 Author Report Share Posted May 4, 2013 (edited) A wiec pomagałem grupie Tango znależć Desantowca. Wróciłem z Jupitera do Wilczego Legowiska, znalazłem 2 schowki Desantowca w których były dość ciekawe arty. Następne zadanie to znależć Rafaela na Magazynach Wojskowych no i gra stop bo Rafaello zaginął w akcji. No trudno się mówi i odpala się grę jeszcze raz tylko tym razem zobaczę z dopełnieniem.Gdyby ktoś coś sobie przypomniał to śmiało piszcie bo nie wiadomo co będzie z dopełnieniem. Własnie wywaliłem moda, wrzuciłem patch szóstkę dalej mod + dopełnienie i ...Chmm? czy stare zapisy powinny działać? Byłem nastawiony na nową grę ale teraz to już nie wiem co robić.Grać od nowa czy czekać na zgubę. Edited May 4, 2013 by karol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Nie grałem z dopełnieniem, ale chyba z powodu ilości zmian jakie dokonuje, lepiej zacząć grę od nowa. Unikniesz tych wszystkich problemów z wylotami i trudnościami, jakie mieli grający bez dopy. Po to ona została wydana.Rafael Ci zginął, czy zaginął? Bo jeśli zaginął, to na pewno masz jakąś podpowiedź. W tym modzie, o ile dobrze pamiętam, nie było żadnych kruczków. Ktoś zawsze miał informację.A ile i jakich zmian dokonuje dopa, to poczytaj w Szczegółowy opis zmian...by @kondotier i @metek58 w #1 moda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kudkudak Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Jeśli grałeś sobie w Szrame i dodałeś dope i dalej grasz na starych save'ach, to popełniłeś klasyczny błąd. Niestety, nowa gra jest wymagana jak opisał wyżej @kondotier. To tak jakby grać w SGM i nagle wrzucić quest packa :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol Posted May 5, 2013 Author Report Share Posted May 5, 2013 Nie no oczywiście że gram od nowa bo chodzi mi o znalezienie Rafaela ,a znudziło mi się już latanie po zonie w koło. Musze przyznać że zmiany są i to jakie, po prosty jak inny mod (prawie) ale jest dużo lepiej. Biorę się za grę i mam nadzieje że tym razem Rafael będzie na mnie czekał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Tyle pamiętam, że w jakiejś sytuacji, Rafael plątał się koło bajora z wejściem do podziemi. Tam też go możesz szukać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts