kfiat Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgodnie z poradnikiem powinien być za drzwiami w ostatnim pomieszczeniu. W TŚ był podobno w jak schodzi się w ta dziurę w ostatnim pokoju z boksami, tam też nie ma. Proszę o podpowiedź, gdzie jeszcze może się spawnować ten amulet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ja za pierwszym razem też nie miałam. Mi pomogło wczytanie save'a przed wejściem i przejście raz jeszcze laboratorium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 A może burery ci go wywaliły gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Ale burery są w tej dużej komnacie...sam nie wiem, szukałem w tym ostatnim pomieszczeniu dość dokładnie nawet specjalnie wróciłem się do x-16 by szukać ponownie i po prostu nie ma :ermm:Ustalmy fakty, czy ten amulet ma stały spawn czy losowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Burery są w dużej komnacie @kfiat trzeba je bardzo szybko wybić by telekinezą nie wtrąciły naszyjnika w tekstury i to jest cały problem. Te chłopaki rzucają wszystkim, naszyjnikiem również.Na Twoim miejscu powtórzyłbym X-16 i starał się jak najszybciej zabić burery. Można spróbować wyciągnąć je na schody by oddaliły się od drzwi. Ja pamiętam naszyjnik za drzwiami ostatniego pomieszczenia na górze...chyba że miejsce spawnu jest zmienione to co innego.Powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Wydaje mi się, że zabiłem te burery bardzo szubko, większość nawet mnie nie widziała. Dzięki za info, wczytanie sejwa raczej nie wchodzi w grę, nie będzie mi się chciało dla samego amuletu Przeszukam jeszcze raz te podziemia, może się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Tak, ale amulet to część do zakończenia całego kwestu i szkoda rezygnować jeżeli masz pozostałe... . By to poprawić trzeba tak jak pisała @Nati pojechać całe x-16 jeszcze raz. // Może jednak warto poszukać bo w opisie TŚ 2 Update Final jest coś takiego... 6) Zmieniono zasady pojawiania się kwestowych przedmiotów - teraz są przypadkowe. Każdy znajdzie to czego potrzebuje w swoim indywidualnym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Skoro są przypadkowe to może w ogóle nie ma go w x-16? albo jest gdzie indziej w labie? do tej pory poradnik zawsze pokrywał się z grą poszukam wcześniejszego sejwa, może nie wszystko stracone.edit: wcześniejszy sejw 4h grania.....nic odpuszczę sobie ten amulet. Nie gram na bieżąco z poradnikiem, tylko jak czegoś nie wiem to zaglądam i przypadkowo wyczytałem, że ominąłem amulet. Dzięki wszystkim za pomoc. Edytowane 23 Czerwca 2013 przez kfiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mały odkop, ale może pomoże to komuś w przyszłości. Ja też nie znalałem amuletu tam, gdzie oba poradniki wskazywały- u mnie był w tunelu, na samym początku, po wyjściu z X16. Wskoczyłem w dziurę, opuściłem lab, odwróciłem się- a on leżał na ziemi kilka kroków ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Witam. Żadne powyższe porady nie są trafne ( w przypadku moim ). Szukałem, wgrywałem save przed powtórnym wejściem do labu i nic - nie mogę znaleźć naszyjnika.proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Amulety jak ja miałem to za drzwiami przed randką z burerem i drugi jak wlazlem w dziurę na końcu tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Nic z tego. Przechodziłem lab bez zapisu i nic. poprzednio znalazłem amulet po zeskoczeniu przez dziurę z labu, a teraz nic. nie mam pomysłu. proszę o pomoc. W moim przypadku amulet leżał po prawej stronie, przy cylindrycznym pojemniku, przed wskoczeniem do dziury z pomieszczenia, gdzie leżał Duch. Trzeba dokładnie omiatać grawikarabinem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t340 Opublikowano 1 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Tutaj też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi