Vorenus Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Klimatyczny film o Prypeci: http://www.wykop.pl/link/38605/prypec-miasto-widmo/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pneumatyka Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Super film. Wątek znalazłam przypadkowo w Google, ale musiałam się zarejstrować by Ci podziękować. Witam na forum. Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 To my witamy na forum Ela.Miłego grania,oglądania,czytania,postowania (niepotrzebne skreślić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Bsrdzo fajny film.Co do treści wyraże się tak : ,,Kiedyś mieszkało tutaj 50 tysięcy osób.Teraz to miasto duchów.Nigdy czegoś takiego nie widziałem " (Jakby ktoś nie wiedział są to słowa wypowiedziane przez kapitana Mac Milana podczas misji w Czarnobylu w grze Call of duty 4) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi