Gercio Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 co robic dzis zainstalowałem mod sgm 2.2 ze spolszczeniem fixami itd . czasem wyrzuca mnie juz podczas ładnowania gry a czasem po krótszej lub dłuższej rozgrywce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Ja się nie znam na bug trapach itd. ale dla kolegów z forum powinieneś podać kod błędu, jak nie wiesz gdzie znaleźć to tu instrukcja Mój komputer->Dysk C-> Użytkownicy -> Publiczny -> dokumenty publiczne -> folder Stalker zew Prypeci -> logs -> zjeżdżasz na sam dół i kopiujesz Wszystko od "Fatal Error" do końca tego dokumenciku Na Widnows 7 tak jest jak masz XP to nie wiem zbytnio gdzie jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gercio Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 nic takiego tam nie ma jedynie wyświetla się komunikat który dołączam w załączniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Grałem do dzisiaj (przerwa na testy) w moda SGM 2.2 i nie miałem problemów. Zapewniam Cię, że jeżeli zainstalujesz dokładnie według instrukcji, też nie będziesz ich miał. Chyba, że komp nie wyrabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 @Gerciopodstawowym warunkiem udzielenia pomocy jest podanie treści loga błędu, od wpisu Fatal Error - tylko tak można zlokalizować źródło problemu. Log znajdziesz zgodnie z lokalizacją podaną przez @Jurij'a, dla Win7 jest to:Win Vista lub 7 - C:UsersPublicDocumentsS.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypecilogsplik posiada rozszerzenie .txt. Jeśli pojawi się okno "z chrząszczem" - jak ze screena, kliknij save i zapisz log w dowolnym miejscu. Otwórz plik loga, szukając wpisu, który zaznaczyłem na początku posta. Jeśli masz zamiar podać cały log - umieść go w spoiler. Treść loga taguj w code. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi