LVutner Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Cześć miesiąc temu udało mi się osiągnąć "Lewitującą broń"Udało mi się to zrobić na czystej wersji 1.0004 z Działkiem Gaussa bez modów.Tylko że teraz niepamiętam jak to zrobiłem bez modów :( Wie ktoś jak tak zrobić?Chodzi mi o taki efekt wiszenia w powietrzu broni jak tu http://stalkerteam.pl/topic/2635-lewitujaca-bron/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Lewitację przedmiotu powoduje pole anomalii - przynajmniej na tym screen'ie. Sprawdź parametr ph_mass w dowolnym pliku broni, wartość ustaw na 0, ale wątpię, że po tym zabiegu - broń będzie lewitować. Spróbować nie zaszkodzi, osobiście nie wiem czemu miała by służyć lewitująca broń?Edit:Lewitację broni można by osiągnąć tworząc ją na podstawie artefaktu,, bodajże w ABC Inferno tak wykonano radioaktywne giwery. Artefakty mają to do siebie, iż "podskakują" dzięki parametrowi "jump_height".Jeden z takich artefaktów o nazwie "Koci Łeb" (Solijanka) miał parametr ustawiony na wartość bodajże 10. Efektem tego były jego właściwości anty-grawitacyjne. Musiałbyś zobaczyć jak wykonano broń na podstawie ABC Inferno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LVutner Posted September 9, 2013 Author Report Share Posted September 9, 2013 Dlatego bo chciałbym ustawić w X-18 takiego G36 z granatnikiem bo to jest laboratorium.I ładnie by wyglądała taka broń gdyż już oczyściłem calutkie X 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts