szata Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Kolejny impas w Soli - jak w temacie - marker na Dana koło placu maszynowego wskazuje na puste miejsce, jego samego nie ma tam. Z poradnika mi wynikało, że jest tam od początku. Robię obecnie zadanie na komputer dla Sacharowa i gonię za PDA Tyrana. Prosiłbym o podpowiedź, co na to poradzić. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
de Vries Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Robiłeś zadanie dla lidera Czystego Nieba? Bodajże Susłowa na wykradzenie PK? Po udanej misji pojawia się Dan z kumplami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szata Posted December 26, 2013 Author Report Share Posted December 26, 2013 (edited) Właśnie nie. Masz rację, nawet jest to w poradniku, a wydawało mi się, że tak dokładnie go przewertowałem. Dzięki. Przerobię te zadania. Naprawdę, bardzo specyficzny mod. Jest i Dan. Dzięki raz jeszcze. Edited December 26, 2013 by szata Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Emperor Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Temat zgłaszam do usunięcia ponieważ został już przerobiony: link. Zamiast zakładać kolejny wątek - zachęcam do używania opcji "szukaj". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Racja, już taki temat istnieje. Zajrzyjcie do linku który dał kolega wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts