michal488 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam ma pytanie do bardziej doświadczonych graczy. Posiadam oryginalną płytke stalker zew prypeci wersja 1.6.01 chciałbym zainstalować do tego mod misery 2.0 i pytanie brzmi czy do tej wersji gry jest to możliwe. Sporo gram do tytułu wróciłem po paru latach lecz nigdy nie interesowałem się modami, troche jednak poczytałem i widze że warto. Jeżeli jest możliwość to prosze o odpowiedź i krótki opis co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeżeli masz oryginalny Zew Prypeci, to wystarczy pobrać i zainstalować patch 1.6.0.2. Mod Misery 2.0 działa na tym patchu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal488 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ok czyi jeżeli zainstaluje patch 1.6.02 to automatycznie będę miał wersje 02 ? następnie mam instalować misery 2.0 ? sory że tak truje poprostu nie robiłem tego wcześniej. A i jeszcze jedno : jakieś specjalne wskazówki co do instalacji patcha i moda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tak, jeżeli zainstalujesz patcha 1.6.0.2, to będziesz miał Zew Prypeci w tej wersji. Następnie zainstaluj Misery 2.0. Instalacja patcha jest prosta, a podczas instalacji Misery 2.0 postępuj dokładnie tak jak pisze w opisie instalacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal488 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 pobrałem moda z encyklopedii gier nie wiem czy jest jakaś lepsza możliwość? jeżeli chodzi o opis instalacji to jest tam tylko info o tym że mod ma własny instalator. Jeżeli jest jakaś lepsza strona z tym modem to bardzo prosze o link dzięki wielkie za pomoc. I czy potrzebne jest do tego jakieś osobne spolszczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Strona miserymod.com tam masz wszysko włącznie z paczem 2.1beta. Spolszczenie jest do wersji 2.02. Do wersji 2.1 trzeba poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosiu98 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Możesz też sprawdzić temat na naszym forum : http://stalkerteam.pl/topic/3489-misery-misery-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal488 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ok zainstalowałem moda z encykopedii gir i wszystko hula nie wiem tylko co mam zrobić żeby spolszczyć grę??? prosze o odpowiedź jak dla idioty;) naprawde nigdy nie używałem modów i wasza pomoc bardzo mi pomogła jak do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 michal488l-tu masz wszystko-http://stalkerteam.pl/topic/3489-misery-misery-2/page-5#entry66823. Na pierwszej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi