Pan Otlet Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Szkoda, ze w nocy robiles ;( Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) W dzień jest trudniej zrobić bo trwa ze 2minuty w porównaniu do nocy która trwa 10.Dodatkowo nie działa komenda /kit stalker i dodatkowo cały czas spada lvl. Edytowane 2 Marca 2014 przez sedoro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 LvL zmienił się w nadajnik zombie :)No niestety, musi być trudniej :D Dodajemy właśnie BRONIE PALNE! GRANATY! BAZOOKI! I INNE BAJERY! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Szkoda tylko że mapa jest na flatlandzie :( Brońmi będą chyba płyty muzyczne z odpowiednim pluginem i texturą (To niejest złośliwe). Gratuluję chęci na tworzenie serwera, życzę pomyślnych łowów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Mapa nie jest na flat ;) Bronie już są, działają i naprawdę są świetne ;) Ciężko je na razie odnaleźć, ale są naprawdę fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Kolejna porcja ssków: Kordon Bagna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jak widać mapa jest rozbudowana ;) Teraz jak są bronie to jest zabawnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumpel. Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jak tam miewa się serwer? Rozwijacie go? Czy upadł? Ogólnie sprawozdanie bo nie wiem czy mam zagrać.Zapowiada się ciekawie... ale screeny mi nie odpalają. :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 http://minecraft.novaskin.me/gallery/tag/stalker strona ze skinami stalkerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 http://minecraft.novaskin.me/gallery/tag/stalker strona ze skinami stalkerówNiektóre śmichowe ale sporo drętwych. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 @vranorvs - nie wszystkie są związane z tym naszym Stalkerem.:D To są skiny z tagiem "stalker". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) @vranorvs - nie wszystkie są związane z tym naszym Stalkerem.:D To są skiny z tagiem "stalker".Ach! Szczerze to przez chwilę zastanawiałem się czy to ja mam coś z głowizną czy to innym się rzuciło na czerepy. ;P Faktycznie niektóre ni z gruchy ni z pietruchy jak na Stalkerowskie klimaty... :D Edytowane 4 Maja 2014 przez vranorvs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Niestety serwer upadł, brak chętnych + sporo błędów, ale za to uruchomimy serwer typowy DayZ, modowany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janczar15(долг) Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Czy ten DayZ jest w stylu stalkera(mapy,postacie).I czy Mógłbyś podać mi jeszcze raz IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONOLIT1 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Ten server to jakaś lipa straszna, niema nic związanego ze stalkerem, żadnej mapki. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Tya, serwer nie jest uruchomiony, ale lipa :P Zamknę temat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi