saleta20 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam!!JAk w temacie, mod działa dobrze tylko te ikony są nie tak. Proszę foto: I podrzucam od razu oryginalny ui eq:ui_icon_equipment.7zI przerobiony zgodnie z podpowiedzią @Smoxa, ale nie pomogło:ui_icon_equipment.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Słuchaj @saleta20, na jakich grasz ustawieniach i jaką masz kartę graficzną? Złe wyświetlanie tych ikon związane jest z tym, że karta "nie wyrabia". Zwróć uwagę, że plik ui_icon_equipment w tym modzie ma aż 8MB.Zobacz ten plik przerobiony przeze mnie - http://www.sendspace.pl/file/541ec52aa99bf2c94487f43 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jakość niskie, rozdziałka screenów. Jeśli ten twój nie zadziała, to zmniejszać jakość pliku do mniejszego rozmiaru wyjściowego?? Chyba nie ten plik dałeś, bo po rozmiarach to są takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Próbuj wszystkiego, może coś pomoże. We wszystkich modach w których miałem problemy z wyświetlaniem ikon, ten sposób działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Próbuj wszystkiego, może coś pomoże. We wszystkich modach w których miałem problemy z wyświetlaniem ikon, ten sposób działał.Ten to znaczy zmniejszenie rozmiaru?? Zobacze w weekend i dam znać. Dzięki za chęci :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi