oloo Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 dino znalazł - Serial o grze S.T.A.L.K.E.R - ja pozwolę sobie nieco rozszerzyć ten temat. Tutaj wklejamy wszystkie screeny/trailery i informacje o serialu Stalker. Strona serialu: kinostalker.com Dla osób, które nie znają rosyjskiego - jest anglojęzyczna wersja stronki: (http://kinostalker.com/?lang=en) Pod buttonem "still" znajdziemy kilka fajnych screenów. Stronka - jak widać - jest jeszcze bardzo biedna w treści. Mam jednak nadzieję, że i tam i u nas - będzie przybywać informacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 To będzie rosyjski serial, już się bałem że zrobją go amerykanie gdzie stalker nie cieszy się wielką popularnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Może będzie ciekawy serial, jak czegoś nie spartaczą. Wiadomo już w kiedy pojawi się na ekranach TV.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 To dopiero zapowiedzi, myślę że będzie równo ze stalker 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 W naszej pewnie nieprędko chyba że w jakiejś stacji komercyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Stawiam HBO tam był Generation Kill, Pacyfic itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Oni raczej puszczają własne produkcje, chyba że będzie to koprodukcja. Prędzej wojna i pokój kanał z kinematografią rosyjską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Trzeci screen - wydaje mi się że będzie to nisko budżetowy serial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ten aktor ogolony co robi w takim serialu...na sam wygląd nie pasuje do środowiska. Na żadnym kombinezonie nie było tylu latarek. Gość wygląda jak jadący samochód...http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgadzam się malakasie, co to jest? Apel z rozprowadzeniem w Ludowym Wojsku Polskim? - Wyciąć ten kadr.. Pierwsze zdjęcie to doskonały wzorzec, nieopierzone glisty wywalić z Zony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 To będzie rosyjska superprodukcja z wielkim budżetem, ciekawe jak się przyjmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi