Yurek Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Miałem z tym kwestem problem, ale udało mi się go rozwiązać. Opiszę go w razie, gdyby ktoś miał ten sam kłopot. Kwest jest częścią Nowego Scenariusza - Poszukiwanie Ducha (punkt 16 w poradniku). Aktywne zadanie w PDA : przynieść fleszkę Zwierza Duchowi. 16. Po drodze, jeśli Sowę zabiją, obszukujemy jego trupa i dostajemy wskazówkę o jego schowku w Х-10 gdzie poznajemy, kto wydał Ducha. Podczas akcji ataku na posterunek oddziału Mścicieli (na BAGNACH, nie na DZICZY jak jest opisane w zadaniu na PDA) Sowa z reguły ginie, bo oddział Zwierza jest liczny i dobrze wyposażony. Po przeszukaniu jego zwłok znajdujemy przy nim czerwoną fleszkę. U mnie po jej wzięciu nie pojawiło się nic nowego w PDA w kwestii schowka. Poszedłem więc do X10. Po wejściu do kompleksu nadal żadnego oznaczenia schowka w PDA. Zacząłem metodycznie przeszukiwać wszystkie pomieszczenia. Schowek Sowy znajduje się w pomieszczeniu gdzie wyłączamy Mózgozwęglacz (w tym samym gdzie pojawia się przejście na Czarnobyl 2). Schowek - plecak leży na podłodze pomieszczenia po prawej stronie od drzwi z zamkiem kodowym. (Niestety nie posiadam aktualnie screenu http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif ) Po wzięciu zawartości schowka spawnują się na terenie kompleksu 3 Kontrolery, 3 Burery i trochę pomniejszego zwierza. Z dokumentami ze schowka (nie widać ich w ekwipunku) należy udać się do Ducha i on je odszyfrowuje i pojawia się zapis w PDA wspomniany w punkcie 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 O ile pamiętam, to w tym plecaku miały się znajdować dokumenty z których mieliśmy się dowiedzieć kto zabił Ducha. Ja znalazłem go podczas wyłączania instalacji ale z dokumentów nie dowiedziałem się niczego. Napisz co było w plecaku i z jaką treścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 W schowku oprócz wspomnianych dokumentów, były apteczki i jakieś jeszcze inne mało znaczące drobiazgi. Dziś już nie dam rady, ale jutro wrzucę screeny z treścią dokumentów odszyfrowaną i wgraną przez Ducha na moje PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Mam wrażenie, że tego plecaka nie należy opróżniać przed momentem wynikającym z fabuły, ale ja jestem z tych myszkujących albo szperających gdzie się tylko da. To czasami przynosi korzyść ale czasami psuje zabawę. Napisz co było w dokumentach, bo ten wątek pozostał dla mnie nie jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 @ Vorenus Poniżej masz screeny z pełnym tekstem zawartym w dokumentach Sowy z jego skrytki w X10 Miłej lektury A tak w ogóle to z powyższych screenów wynika, że GG ma trzy ręce (dwie prawe i jedną lewą) Jak popatrzeć uważnie na screeny, to widać obie ręce na broni i tajemniczą trzecią, która trzyma PDA Szkoda, że nie można tej trzeciej ręki wykorzystać jakoś w czasie gry (oprócz trzymania PDA) - pomocna dłoń miotająca granaty przydałaby się czasem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mała aktualizacja: zadanie o poszukiwaniu schowka Sycza w X10 dostaniemy po zebraniu 3 dokumentów dla Ducha z terenu Czarnobyla 2 . Do tego czasu nie powinniśmy opróżniać tego schowka Sowy w X10. Jest chyba jakiś błąd z nazwami osób- Sycz i Sowa- a powinien być tylko Sowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gowienoo Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 A gdzie jest ten schowek bo mi duch niedal zadania na schowek ale może dlatego ze mam pena zwierza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Opis gdzie jest ten schowek masz w pierwszym poście, sytuacja jest bardziej zagmatwana niż napisałem , nie wiem dokładnie co trzeba zrobić, aby otrzymać zlecenie na poszukiwanie schowka Sycza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Ja też z tym miałem niedawno problem. Nie pamiętam skąd i kiedy się wzięło zadanie na schowek Sycza. Podejrzewam Ducha i moment przyniesienia fleszki Sowy/złotych kotletów/Dokumentów z CZ2 ale nie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi