korn06 Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Mam zdobyć elitarne detektory z wysypiska dla Holograma. Wiem, że musze zapytać Cyklopa ale pojawia się opcja dialogu 'Hej' a Cyklop odpowiada'Na razie". Gram na dopie, 2 patche, spol 10.10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Może pominąłeś jakąś opcję dialogową Z Hologramem. Spróbuj zagadać jeszcze raz do wszystkich.Albo Cyklop już ci to powiedział zerknij do notatek. Ewentualnie próbować wyjść i wejść ponownie na lokację.Nie wiem czy przypadkiem nie powinieneś dostać SMS od Adrenaliny przy tym zadaniu. Zerknij do poradnika To zerknij na Wysypisko moze detektory tam są. I po problemie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Cyklop nie powiedział(sprawdzałem notatki), SMS dostałem, ale pisze w nim żeby wziąść te detektory Zerkałem, nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Ukradła jakaś gadzina Dopisz je do sprzedazy handlarzowi albo zespawnuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Możesz mi napisać jak korzystać ze spawnera? Wciskam esc,F1, wpisuję przedmiot i co dalej(enter)? Bo próbowałem i nic nie dało. Który to będzie z tych: detecto r_elite, detector_elite_sak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Jak korzystać ze spawnera masz tutaj http://www.stalkerteam.pl/Thread-SPAWNER?highlight=spawner Jak dodać przedmiot handlarzowi tutaj http://www.stalkerteam.pl/Thread-TUTORIAL-Dodajemy-przedmioty-do-handlarzy-opracowa%C5%82a-RAVEN?highlight=tutorial Detektor nazywa się detector_elite_john Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Ja też miałem przez chwilę problem z tą opcją dialogową, ale było dokładnie tak jak napisał kobal - trzeba było skończyć wszystkie dialogi z Hologramem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi