LVutner Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Cześć, dzisiaj znalazłem w internecie taką stronę/posłuch dla krótkofalowców (i nietylko).Można natrafić na rosyjskie CB :D Oto moja instrukcja: 1.Wchodzimy na ten link: http://websdr.ewi.utwente.nl:8901/2. Mamy tam takie "fale" i różne okienka, widzimy "Frequency" wpisujemy tam 10470.02 kHzi klikamy obok gdzie jest, widder narrower itp. przycisk USB.3. Słuchamy rosjan xD Polecam to bo można sobie posłuchać zagranicznego radia i innych rzeczy.Niewiem jak to się ma do legalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 File not available. Sprawdź link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Ah przepraszam już poprawiam link :sweat:EDIT: Poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 USB-nrw i...i lipa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Nierozumiem trochę Twojego postu, niedziała coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Radiostacja nie zadziałała jak nacisnąłem przycisk USB-nrw. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 U mnie działa chyba, słyszę szum ale nikt nie mówi. Może trza poczekać? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Całkiem fajny bajer na 175.10 AM znalazłem jakieś radyjko i mi grało sobie z 20minut, a pare 162KHz jakiś francuz biadolił w micro. ps. na 546.00 AM KHz jakiś niemieckie radio. Jak znajdziecie coś ciekawego do wpisujcie tu częstotliwości i fale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 956.05 KHz AM - jakieś odgłosy, mowa o_O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) 11702.21 ktoś gada. Może rosjanie? Edit: To jednak niemcy. Edytowane 7 Lipca 2014 przez Wasilij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi